Nem volt szexuális erőszak áldozata a válogatott kajakos nő. A sportoló ugyanis szexmunkásként dolgozott másodállásban és ügyfele csupán csak becsapta de ez nem bűncselekmény. A nemi erőszakkal gyanúsított fura férfi ellen úgy tudjuk nem emelnek vádat, aki egy feltört Facebook profillal csalta tőrbe a sportoló szexmunkást.

 

Fura egy nemi erőszak ügyében indított eljárást a rendőrség még tavaly. Egy válogatott kajakos nő amiatt tett feljelentést, hogy őt megerőszakolták. Az elkövetőt hamar be is azonosították, mert a rémtettet a gyanúsított a lakásán követte el, a sportoló pedig megjegyezte a címet . Az ügy már itt különös volt, hisz saját lakásban ki követne el bármiféle bűntényt. Azonban az üügy meghökkentő részletekkel van tele.

A gyanúsított egy Facebook profilt tört fel a lány egyik ismerősének a közösségi oldalát és csalta tőrbe a sportolót, hogy kössenek üzletet. Még a fizetésről is megállapodtak, hogy ezen barátnő adja majd oda a pénzt a kajakos örömlánynak.

A szexmunkás kajakos pedig bedőlt és árúba bocsájtotta magát.  Azonban hiába várt a jogosan megérdemelt pénzét azt már nem kapta meg. Ezután lett feljelentve a csalfa ügyfél.

A férfi nem volt előzetesben egy percet sem. Most pedig a nyomozást is megszüntette a IX.kerületi kapitányság úgy tudjuk, hisz nemi erőszak nem történt.

hírdetés
hírdetés