Félholtra vertek egy munkást Kőbányán az egresszív és keménykedő lakók, akiktől az egész környék retteg.  Az egyik munkást úgy helyben hagyták a vascsövekkel és késekkel felszerelkezett galeri, hogy szinte csoda, hogy él a melós.  

 

Vascsövekkel verték meg a munkást , mert dolgozott. Társát megkéselték. A rendőrség három embert elfogott az ötfős galeriből, akik a helybélieket is terrorizálták nem egyszer.

 

Az eset előzménye annyi volt, hogy egy kőbányai Spar-üzletben kedden délelőtt két alvállalkozó horgonyzott lépcsőt csinált. A zajjal járó munkálatok nagyjából két órán át zajlottak. Már csak tíz perc volt hátra a munkából, amikor az üzlet feletti lakóépület első emeleti lakásának ablakából kiüvöltött valaki a két férfinek, hogy hagyják abba a munkát. Ezután 4-5 ember, köztük egy 13 éves kamasz a lakásból lement és provokálták, fenyegették a munkásokat. Szó szót követett majd elkezdődött a verekedés.

Az egyik támadó egy baltát vett ki az utcán parkoló autójából, s azzal sújtott le az egyik munkásra, a többiek pedig vascsövekkel. A tinédzser bandita pedig késével megszúrta a másik munkást.

A támadók elmenekültek. Összesen öten voltak, a rendőrség eddig három lincselőt elfogott.

 

 

hírdetés
hírdetés