Rémtett a munkásszállón. Négyéves kislányt erőszakoltak meg Cegléden. Érthetetlen, hogy mit keresett egy munkás szálláson a kisgyerek és, hogy nem vették észre mit tettek vele. A hatóságok a 4 éves kislányt és öccsét is kiemelték a családból, ahol apukával és anyukával is van baj bőven.

 

A 4 éves kislányt sokkos állapotban vitték a szülei orvoshoz, ahol kiderült a gyermeket megerőszakolták. A kislánynak nagy fájdalmai voltak,  kiderült az erőszakolók– eltörték még a combcsontját is.

A kislány édesanyjának, Cristinának az egyik ismerőse annyit mondott, hogy  az asszony és a férje, Lucian rajong a gyermekért, ahogy kétéves kisöccséért is. Jóravaló családnak ismeri őket.

A  családot ismerők közt azonban van olyan, aki azt állítja a levegőben lógott a tragédia. Az apa sokat iszik, az anya pedig nagyon labilis természetű, ráadásul komoly mentális betegséggel küzd. Volt egy gyermeke, akit csecsemőként vesztett el, ám a szomorú eset után elég gyorsan jött az újabb baba. Tartottak attól, hogy az anya bántalmazza a kicsit, s a mentális állapota miatt nem is igazán merték rábízni. Több alkalommal a nagymama vigyázott rá.

A mostani eset után azonnal kiemelték mindkét gyermeket a családból.

András Tamás, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője a annyit mondott, hogy továbbra is ismeretlen tettes ellen nyomoznak szexuális erőszak gyanúja miatt. Az ügyet szakértők bevonásával vizsgálják.

hírdetés
hírdetés