A kaposvári családi gyilkosság során a megtébolyodott apa nemcsak feleségét ölte meg, de a gyerekét és a kutyájukat is megsebesítette. A férfi magával is végzett. Azt, hogy mi okozta ezt az ámokfutást egyelőre nem tudni.

A rendőrség történelmet írt azzal, hogy nyíltan leírták egy bnügyről, hogy családon belüli erőszak történt. Nem szokása ez az egyenruhásoknak, illetve nem sűrűn élnek ezzel.
A kaposvári családi drámát a családi kutya is épphogy csak megúszta, akárcsak a gyermek, aki szintén megsérült apja ámokfutása közben.
A 44 éves családfő nem tudni, hogy miért végzett feleségével és miként sérült meg a gyermek és a családi kedvenc is a tébolyodott gyilkosság közben. A rendőrök még erre is keresik a választ, az okot.

A kaposvári férfi miután végzett nejével, magával is végzett.

A rendőrség szűkszavúan csak annyit közölt, hogy családon belüli erőszak történt. A sonline.hu úgy tudja, hogy a rendőrök egész éjjel keresték a nő 44 éves férjét. A lap információi szerint a férfit reggel holtan találták meg egy közeli kertben, feltételezhetően buy Aldactone végzett magával. Azt, hogy a férfit holtan találták, a police.hu oldalon a rendőrség is megerősítette, ám a körülményekről egyelőre semmit sem árultak el. A férfi a gyerekét is megsebesítette, aki valószínűleg védeni akarta az anyját. Az állatvédők is helyszínen vannak, mert férfi leszúrta a kutyáját is – írja a sonline.hu.

A rendőrök arra is keresik a választ, hogy a gyermek miért úszta meg ily szerencsésen a családi vérengzést. Szakértők szerint az apa a gyermeket is megakarhatta gyilkólni és a család kedvenc kutyáját is, hogy együtt menjenek a túlvilágra, közösen, lehet, hogy így akart valami elől, valami számára rossz dolgo elől elmenekülni s ez állt a rémtett hátterében.

(Fotó: archív )

Post expires at 5:58de. on péntek november 10th, 2000

hírdetés
hírdetés