Délegyházán a magukat Fideszesnek mondó új képviselőjelöltek annyira félnek, és nem bírják az igazságot, hogy az Esti Újság hírportált cselszövéssel, kamu állításokkal lekapcsoltatták az egyik domain szolgáltatónál.  Tény kérdése ez törvénytelen volt. Az is tény, hogy Czanik Balázs testedző, aki mesés képviselői fizetésről álmodik jó pár embernek tartozik. Az is tény, hogy Czanik Balázs a sajtószabadságot lábbal tiporja. Délegyháza nem ilyen politikust érdemel , ez is tény.

 

Tény kérdése, hogy Czanik Balázs úgy tűnik a busás képviselői jövedelem fejében bármire képes. Szomorú ez, főleg , ha egy város vezetéséhez is köze lesz, hisz jó pár embernek tartozik Czanik Balázs. Az Esti Újság nem kokain mámoros bulikról ír, és nem is yachtos szexvideókat közöl, csak a valóságot mutatjuk be és a hazugságokat leplezzük le. Mi kiállunk az Esti Újság csapat mellett és várjuk, hogy minket is lekapcsoltassanak valami hazugsággal.

Czanik Balázs ügyvédje lekapcsoltatta az Esti Újságot, amely beszámolt pár érdekes dologról Délegyháza polgármesteri székéről és képviselői mandátumáról álmodozó Czanik fiúk eseteiről. Nagy vihart kavart, hogy miközben ezen testvérpár Fideszes támogatásról és milliárdokról, és Rogán Antal miniszter úr barátságáról meséltek Délegyházán, fűnek fának, kiderült Czanik Kirsztián a mai napig Szigetszentmiklós önkormányzatától mint MSZP-s bizottsági tag tiszteletdíjat vesz fel. Már ekkor érthetetlen volt, hogy akkor a Fidesz miképp támogathatja. Kiderült sehogy. Sőt a Pesti Srácoknak Rogán miniszter megerősítette azt se tudja kik ezek a fiúk. Azaz az egyik Czanik léggömb kipukkadt, csúnyán. Mondhatnánk lódincskodtak a délegyházi választóknak reggel-délben és este.  Szerintünk ez nem jó ómen.

Arról is beszámolt az Esti Újság, hogy bizony az egyik Czanik fiú, Balázs testépítő  némi adósságot halmozott fel pár embernél. Ez nem is tetszett neki, bár hivatalos helyreigazítást sem ő sem az ügyvédje nem küldött az Esti Újság szerkesztőségének. Ennek ellenére a domain szolgáltatónak ezt kamuzták. Meg mást is de ezt a következő cikkünkben közöljük.

Tény kérdése, hogy az egyik hitelező megerősítette a hírportálnak, hogy pár százezer forintját várja évek óta a mostani nagy képviselő jelölttől, aki tartozik pár embernek. De mint kiderült vannak mások is, akik várják a jussukat. Czanik úr ezek a sztorik is lefognak jönni, még október 13-ig. Ezt A Hét szerkesztősége garantálja. Természetesen a válaszát mi is kíváncsian várjuk. Megküldtük.

S lássunk csodát. Önök szerint a mostani polgármester ellen csapatának tagja Czanik Balázs Önök szerint hova van vajon bejelentve?

Hát a jelenlegi és az újrázó és az általuk mostanság sokat szidott délegyházi polgármester egyik ingatlanjába.  Egy kis ólba, vagy nevezzük inkább viskónak.

Vajon Czanik Balázs miért van ide bejelentve ide és nem a rendes lakcímére? Miért kért segítséget és kapott menedéket egy ismert sztárügyvédből lett polgármester ingatlanában ?  Ha valakinek nincs semmi takargatni valója ? Ha nem fél senkitől ? Ha nincs adóssága se magánemberek, se NAV felé se máshova , akkor miért folyamodik ilyen cselhez ? Mi úgy gondoljuk talán azért mert van némi vaj a füle vagy a fülei mögött.

Arról nem is beszélve, ha valakitől ilyen nem kis szívességet kért, akkor most miért támadja? Miért akarja leváltani a délegyi polgármestert ?

Bízunk benne kapunk erre magyarázatot. Mint ahogy arra is, hogy az ügyvédjének miért mondott valótlanságokat egy hírportálról ?

Az Esti Újság szerkesztősége mellet kiállunk ! A hazug és álságos embereket pedig a jövőben is lefogjuk leplezni.

hírdetés
hírdetés