Elítélt csaló intézi a Budapesti Kereskedelmi Ipara Kamaránál a hiteleket. B.A. Ákost nem kevesebb mint 939  rendeli csalásért ítélték el jogerősen. A gazdasági bűncselekményért elítélt férfi emellett a BKIK tagok Széchenyi kártya ügyintézéséért is felel. Úgy tudjuk B.A.Ákos csak azét kerülhetett a BKIK igen fontos pozíciójába  mert élettársának a fia nem más mint a Fidesz országgyűlési képviselője és ex-államtitkára Szatmári Kristóf.

 

Igen kínos ügybe keveredett az ex-államtitkár Szatmári Kristóf Fideszes országgyűlési képviselő. Édesanyjának az élettársát , aki jogerősen elítéltek nem kevesebb mint 939 rendeli csalásért ugyanis a BKIK alkalmazza. ráadásul olyan pozícióban,  ahol bizony komoly pénzek,tízmilliók  forognak. Azaz Szatmári ex-államtitkár elítélt rokonára bízták mindezt, mint kecskére a káposztát a hitelügyintézést és a Széchenyi kártya igénylést. Nos kutya legyek, hogyha jogerős ítélettel a hátunk mögött bárki pénzügyeket bízna ránk,főleg tudván,hogy épp a pénz szédített és terelt tévútra. ide be is másoljuk az illető utolérhetőségét, akit a BKIK simán megnevez a honlapján és nem is titkolja, hogy alkalmazza.  Mindez érthető,hisz mégis csak a kormány egyik ex-államtitkárának a rokonáról van szó.
Kelet-pesti Szolgáltató Iroda
1165 Budapest, Jókai Mór u. 6. II/201.

Általános ügyintéző:
Marschalkó Tamásné
Telefon: +361 407 5453
E-mail: 16ker@bkik.hu

Hitelügyintéző:
Baranyi András Ákos
Mobil: +3630 659 9219
E-mail: baranyi.akos@bkik.hu

XXII. Kerületi Iroda
1225 Budapest, Nagytétényi út 306. (Szelmann-Ház)

Széchenyi Kártya hiteltanácsadás:
Baranyi András Ákos
Mobil: +3630 659 9219
E-mail: baranyi.akos@bkik.hu

 

Nos az ügyet csak fokozza, hogy az úr élettársa nem más mint Szatmári Jáhl Angéla, aki szintén fontos vezetői pozíciót tölt be a BKIK-nál. Ráadásul a hölgy a Fővárosi Önkormányzat képviselője is volt, most  pedig Zuglóban a Fidesz választmánya Papcsák Ferenc javaslatára jelölte képviselőnek Szatmári ex-államtitkár anyukáját. Nos a hölgy vesztett de a ő felesleges pörlekedése és feljelengetései miatt késett Karácsony Gergely polgármester kinevezése, ami nagyon fájt a zuglói Fidesznek és nagyon fájt Papcsák Ferencnek is. A hölgy annyira képviselő akar lenni, hogy ezért a Fidesz visszalépteti egyik helyi jelöltjét Gyügyei úrat, csak azért, hogy a Szatmári anyuka, egy elítélt bűnöző élettárssal az oldalán hatalomhoz juthasson.

hírdetés
hírdetés