Borzalmas dráma és erőszak Borsodban. Egy fiatal lányt legalább hatan erőszakolták meg miután füves cigivel elkábították. A lány támadói mind előzetesbe kerültek és mind ismerősei voltak. Tiszta India.

Füves cigivel elkábítottak, majd többen megerőszakoltak egy lányt Kesznyétenben. A Miskolci Törvényszék elrendelte az összes gyanúsított előzetesét.

A nyomozás eddigi adatai szerint a kesznyéteni tinilány barátjához indult, amikor útközben találkozott az egyik gyanúsítottal, aki cigivel kínálta, amit ő elfogadott. A marihuánától a lány végtagjai zsibbadni kezdtek, ezután “kísérője”, és egy hozzájuk időközben csatlakozó másik gyanúsított egy romos házba vitték, ahol újabb cigarettára gyújtottak.

Ezután a kábult lányt megerőszakolták, ahogyan azt tette az időközben a helyszínre érkező újabb tettes is. Ekkor megérkezett a társaság egy újabb tagja is, aki átvitte a magatehetetlen lányt máshova, egy másik gyanúsított otthonába, ahol négyen erőszakolták meg, lefogták és bántalmazták. Volt még egy cinkosuk, őt egyelőre keresik.

Az eset rémisztően hasonlít az indiai brutális erőszakokhoz.

hírdetés
hírdetés