Az Esti Újság úgy tudja, hogy több aktív és inaktív Fideszes politikussal is jó barátságot tart fenn, sőt üzlettársa is volt F.Attila vádlott, aki rejtélyes módon arról akart beszélni egyik büntetőperén, hogy ő bizony szatyorban vitte el a milliókat Botka László szegedi polgármesternek és az MSZP már elhunyt oszlopos tagjának Toller Lászlónak.  Az eset 14 éve történt. F.Attila személye pedig több mint kalandos, hisz a Soltvadkerti Takarék bedőlése ügyében is magyarázkodnia kellett, meg sok más esetben, de valahogy mindig megúszta a hosszú börtönéveket.

14 évvel ezelőtt szatyorban vitte a pénzt Botkának és Tollernek  – ezzel az állítással jött elő F.Attila több Fideszes nagyágyú jó barátja, ismerőse múlt csütörtökön áfacsalásos perének tárgyalásán. A férfit a kormányközeli média szó szerint körberajongta, de azt már elfelejtették tőle megkérdezni, hogy mely jelenlegi aktív és befolyásos kormánytagok barátja? Mely Fideszes személyekkel volt közös üzlete ? S miképp úszta meg a Soltvadkerti Takszöv botrányát és más súlyos bűnügyeket ?

Az is tény kérdése, hogy F.Attila beleállt a kampányba sajátos módon.  Az ügy amiről beszélt, azaz, hogy szatyorban vitt a pénzt, pedig elévült, másrészt Toller László az MSZP oszlopos tagja pedig évek óta halott, azaz a vádakra reagálni sem tud, ami azért nem egy úri húzás.

F.Attila úgy tudjuk a pécsi Fidesz és a kormány jó pár budapesti tagjaival ápolt szoros, több mint baráti viszonyt.

Botka László még csütörtökön reagált, szemenszedett hazugságnak nevezte a vádakat, és feljelentést ígért a cikkek miatt. Toller László hozzátartozói kegyeletsértés miatt egyelőre még nem léptek.

hírdetés
hírdetés