Nem hallgatott a szép szóra, emiatt háromszor lőtte lábon egy rendőr azt a 37 éves férfit, aki autójával keresztbe fordult a tiszajenői vasúti átjáróban azért, hogy öngyilkos legyen.
Vonat helyett azonban a férfi egyik rokona és egy járőr érkezett. Ketten szerették volna jobb belátásra téríteni a férfit, ám ez nem sikerült. Az elkeseredett férfi tombolni kezdett: ököllel rontott a rendőrre, de a rokont találta el.

A fizikai erőfölényben lévő férfi rátámadt a rendőrre, akit folyamatosan ütlegelni, rugdosni kezdett. Kiütötte a kezéből a rádiót, majd a gumibotot. A rendőr elővette a szolgálati fegyverét, majd a dühöngő férfit, hogy ha nem hagyja abba, használni fogja a fegyvert – közölte a Szolnoki Járási és Nyomozó Ügyészség írásban.

A felbőszült támadó ettől sem riadt vissza, tovább folytatta a rendőr bántalmazását. A sértett rendőr ekkor egyszer combon lőtte őt – tették hozzá.

Ám az első lövés sem állította meg a dühöngő férfit, ezért a rendőr még két lövést adott le a lábára. A meglőtt illető súlyos, de nem életveszélyes sérüléseket szenvedett. Az esti órákban megműtötték, majd őrizetbe vették.

hírdetés
hírdetés