Úgy tűnik sógor koma alapon mennek a vezetői kinevezések az adóhatóságnál. Azaz nem a komoly szakmai munka és tudás fontos a NAV-ban, hisz az elnök asszony olyan személyeket nevezett ki helyettesének,  akik közeli barátai. Ezt bizonyítja az is, hogy állítólag helyettesével Csillag Dezsőnével és családjával együtt nyaralgat Vida Ildikó elnök asszony, ami kínosabb lehet mint az USA-ból való kitiltás. De van aki szerint nem is Csillagné utazott Vida Ildikóval, Hanem egy Kanári szigeteki luxusvillával rendelkező milliárdos asszony. Nos ez sem sokkal jobb.

 

A NAV elnökhelyettesével együtt utazott el nyaralni Vida Ildikó, az adóhatóság elnöke. Legalábbis együtt voltak a Bécs mellett található swechati reptéren s együtt is indultak el a reptéri váróba is. Állítólag Vida Ildikó s helyettese, közeli jó barátja is érintett lehet abban a korrupciós botrányban, ami miatt nem utazhatnak be az USA területére.

Vida Ildikót, a NAV elnöke lassan egy hete nem cáfolja azt a sajtó értesülést, hogy ő is érintett az Egyesült Államok által kezdeményezett kitiltási ügyben, és amerikai korrupciós gyanú miatt nem utazhat az Egyesült Államokba. Csupán azt hajtogatja a NAV nagyembere, hogy nem akarnak politikai csatározásokba bocsátkozni, ezért nem nyilatkoznak az USA-kitiltás ügyében.

A NAV-elnökkel ott volt a reptéren a hatóság elnökhelyettese, Csillag Dezsőné is férjével. Állítólag a két család együtt ment nyaralni, ami azt jelenti itt komoly barátság van.

Csillag Dezsőnét, akihez az adóellenőrzések, a jogi szabályozás, a bevallások és a végrehajtás tartozik.

Az egyik közösségi oldalon egy építész is hozzászólt Vida Ildikó gyorsinterjújához s a képen látható másik hölgyhöz. Nos a kommentelő szerint ez a hölgy nem Csillagné,ez a hölgy egy dúsgazdag személy,akinek csodaszép villája van a Kanári szigeteken. S mindenben azért ily biztos az építész hozzászóló,mert kapcsolatban volt ezen hölggyel mint belsőépítész.

hírdetés
hírdetés