Megverték Lópici Gáspárt. Szilágyi István színészt, vagy ahogy az ország ismeri, Lópici Gáspárt mentő vitte el az otthonából, nem sokkal később pedig rendőrök jelentek meg a rákosmenti, szegényes háznál. Fiát bilincsbe verték és levitték.

 

A rendőrök a 79 éves színész fiáért jöttek és bilincsben vitték el. A Story Magazinnak az idős színész szomszédai mesélték el a történteket és borzalmas családi dráma képe bontakozik ki az általuk elmondottakból:

A színészt azért vitték kórházba, mert állítólag a fia összeverte. A rendőrök ezért jöttek a fiáért – mondták a környékbeliek.

Sajnos a művész házában állítólag rendszeresek voltak a verések, de a szülők nem beszéltek róla senkinek. A boltba igyekvők azon a reggelen állítólag hallották, ahogy az idős színész kiabál, miközben a fia üti.

 A környékbeliek szerint a szerény körülmények közt élő színész, házánál mindennaposak a botrányok. A szomszédok szerint évekkel ezelőtt a színész és felesége “rossz embereket” fogadott a házába, akkor kezdődtek a bajok. Kifosztották őket, aztán már nem volt megállás és csak rontott a helyzeten, hogy szerény nyugdíjuk felét a bank tartozás fejében vonja, valamint, hogy ők tartják el a fiúkat is.

 

hírdetés
hírdetés