Magyar találmánnyal fertőtlenítik Tenerifén a mentőautókat, amely a technológia a koronavírust is percek alatt kiírtja. A magyar eszköz hatékony társa a spanyol mentőszolgálatnak a COVID-19 vírus ellen folytatott embertelen küzdelemben. Az Ozone White technológiát a magyar illetékesek és az EMMI is jól ismeri, de ezidáig nem kérték a magyar feltalálók segítségét. Az Esti Újság úgy tudja az Ozone White hamarosan egy Tolan megyei településen is akcióba kezd és elkezdik a vírusírtás.

Magyar találmánnyal fertőtlenítik Tenerifén a mentőautókat, amely a technológia a koronavírust is percek alatt kiírtja. A magyar eszköz hatékony társa a spanyol mentőszolgálatnak a COVID-19 vírus ellen folytatott embertelen küzdelemben. Az Ozone White technológiát a magyar illetékesek és az EMMI is jól ismeri, de ezidáig nem kérték a magyar feltalálók segítségét. Az Esti Újság úgy tudja az Ozone White hamarosan egy Tolan megyei településen is akcióba kezd és elkezdik a vírusírtás.

 

Egy magyar kutatás (Ozone WhiteMagyar találmánnyal ölik a koronavírust Tenerifén pilot 2017-2020) segíti a Salvaser mentőszolgálat biztonságos munkáját a Kanári Szigetekhez tartozó Tenerifén a COVID-19 vírus ellen folytatott küzdelemben. A mentősök elégedettek mert a fertőtlenítés pár perc alatt meg van, azaz időtakarékos, gyors és egyben nagyon hatásos. A spanyol egészségügyisek szerint egy épületben elég negyedévente egy ózonos fertőtlenítés, azaz vírusírtás.

Az persze adódik, hogy miért pont Tenerifén volt igény a magyar találmányra?

2016-ban, olyan helyszínt kerestünk, ahol a kutatást befolyásoló környezeti hatások állandónak mondhatóak. Szintén fontos szempont volt, hogy az Európai Unió területén belül maradjunk. Természetesen az összes elérhető eredményünket Magyarországon a hazai körülmények között is megerősítjük, sőt szélsőségesnek mondható körülmények között is folytattunk teszteket, pl. Svájcban, Dubaiban, de ide sorolnám a Tenerifén található Teide vulkán 2000 méter feletti magasságban való vizsgálatot is. A Ozone WhiteMagyar találmánnyal ölik a koronavírust Tenerifén pilot 2017-2020 programon keresztül az RLOD.ORG rendszerében több mint 1000 regisztrált eredményt tartunk nyilván. -mondta Uram János a cég ügyvezetője.

Miért pont Ózonos irtás?

A jelenlegi tudományos megközelítésben az ózon gáz hatásosságát laboratóriumi vagy nagyon jól beállítható és a világon mindenhol ugyan olyan körülményeket biztosító környezetben és körülmények között igazolhatóak. Ilyen például a víztisztítás, vagy a tiszta oxigénből előállított ózongáz pl. orvosi célokra. Ugyanakkor, ha tudjuk, hogy hogyan tegyünk mérhetővé minden felhasználást, akkor az ózon egy nagyon környezetbarát, széles spektrumú fertőtlenítőképességgel bíró és nem utolsó sorban olcsó és hatásos megoldás tud lenni a napi higiéniás rendszerek támogatásában.-folytatta az Ozone White képviselője.

A kérdéshez meg kell érteni az In-situ hatóanyagok előállítást. Nagyon röviden a felhasználás helyén egy vagy több prekurzorból előállított hatóanyag. Az ózon esetében ez a prekurzor a környezeti levegőben található oxigén.-folytatta Uram.

Belátható módon a környezeti levegőben található oxigén mennyisége, bár átlagolható mégsem állandó. Továbbá a technológiát, amit az ózon gáz előállításához használunk befolyásolják egyéb változók is, mint a környezeti levegő páratartalma, a légnyomás vagy a hőmérséklet. Az Ozone White technológia kilencedik generációs berendezései ebből a tényből kifolyólag rendelkeznek szenzorokkal. Ezeknek a szenzoroknak az adatai emberi beavatkozás nélkül vagy a képzett kezelők által lefolytatott és rögzített mérések, továbbá egyéb azonosító adatok adatai kerülnek összesítésre az informatikai az RLOD informatikai rendszerében, így alkotva egy megkerülhetetlen, valós idejű komplett rendszert.-közölte a cég illetékese.

A jelenlegi járványban való védekezésnél hatalmas előnyt jelent, hogy az Ozone WhiteMagyar találmánnyal ölik a koronavírust Tenerifén pilot 2017-2020 programban résztvevő Partnereink valós időben ellenőrizhetőek a technológia informatikai rendszerén keresztül. (www.rlod.org a Salvaser Mentőszolgálat esetében a keresőbe Pl. ESP0019820233 egyedi azonosítószám vagy akár a rendszám 5035 GSF alapján is keresni lehet. Ennek a ténynek köszönhetően tudtuk létrehozni az Általános Higiéniás Protokollt www.ozonewhite.hu)

Az Ozone White technológia nem egy „sebészeti szike” vagy vakcina, ami kimondottan egy vírus, baktérium, vagy gomba hatásos semlegesítésére lett megalkotva. Az elv, amin keresztül működik, az a küszöbértékek figyelembevétele. Például azt tudjuk, hogy az Influenza Vírus 0.4 – 0.5 ppm ózon gáz töménységnél 5 perc alatt 99.99%-ban semlegesíthető, és az Ozone White berendezéseinek a szenzorjai ezt meghaladó ózon gáz töménységet mutatnak több mint 5 percen keresztül, akkor nagy biztonsággal kijelenthető, hogy ebben a kérdésben helytálló az állítás, hogy hatásos technológiát alkalmaztunk.
Európai Unió által finanszírozott és publikált tanulmány: (http://ec.europa.eu/environment/life/project/Projects/index.cfm?fuseaction=home.showFile &rep=file&fil=OZONECIP_ozonetechnology.pdf)-fejezte be mondandóját Uram János.

Tehát akkor az Ozone WhiteMagyar találmánnyal ölik a koronavírust Tenerifén pilot 2017-2020 egy Európai Uniós program?

Nem! Az Ozone WhiteMagyar találmánnyal ölik a koronavírust Tenerifén pilot 2017-2020 a Security and Bomb Searching Agency Kft. (SBSA) saját programja és fejlesztése. Nem kaptunk és nem is igényeltünk sem Magyarországtól, sem Spanyolországtól, sem az Európai Uniótól forrást a fejlesztéshez. A célunk az Általános Higiéniás Protokoll létrehozása, aminek alapkövetelménye az Ozone WhiteMagyar találmánnyal ölik a koronavírust Tenerifén pilot 2017-2020 és a hozzá tartozó informatikai rendszer, az RLOD működése.-mondta Uram kérdésünkre.

Hogy használható az Ozone WhiteMagyar találmánnyal ölik a koronavírust Tenerifén pilot 2017-2020 a jelenlegi COVID-19 járvány elleni küzdelemben?

Az elmúlt években számos vizsgálati anyag készült a COVID-19-hez nagyon hasonló vírusok pl. a SARS, MERS ózongázzal való közömbösítésére. Ezek mindegyike egyértelműen igazolta, hogy az ózongáz képes hatásosan közömbösíteni ezeket a vírusokat különböző felületeken vagy a levegőben terjedő aeroszolban. Bár a COVID-19 vírusra nem készült egyelőre ilyen tanulmány, ugyanakkor a világ összes kutatója és mérnöke igyekszik hatásos eljáráson dolgozni. Ez társadalmi felelősség és nem gazdasági kérdés.

Nagyon fontos tudni, hogy az ózon gáz biocid felhasználásához teljesíteni kell az Európai Vegyianyag Ügynökség (ECHA) és a Nemzeti Hatóság engedélyezési eljárását. Az SBSA az EUOTA tagja.-közölte a cég képviselője.

Tehát akkor vegyen mindenki ózon-generátort?

Azt tanácsoljuk, hogy semmiképpen! Az ózon gáz már elég alacsony koncentrációban mérgező az emberekre és állatokra egyaránt. Az SBSA éppen ezért biztonsági figyelmeztetést tett közzé a www.ozonewhite.hu honlapon! Az Ozone White technológia berendezései nem megvásárolható készülékek! Az említett Biztonsági Figyelmeztetést kötelességünknek éreztük megjeleníteni, hiszen ózongáz előállítására képes készülékek forgalmazását és értékesítését jelenleg tiltó jogszabály nem befolyásolja.
A hatóanyag tekintetében semmiben nem különbözünk más gyártók termékeitől. Ugyanakkor igen nagy a különbség az Ozone White technológia által előállított ózon gáz mennyisége, annak pontosan szabályozott felhasználási köre, a felhasználás közben való értékek mérése és a hozzá tartozó biztonsági intézkedések megléte tekintetében!
Nem győzzük hangsúlyozni, hogy az interneten nagyon olcsón, otthoni használatra ajánlott 0,6 g/óra ózon gáz előállítására alkalmas készülék is képes légzőszervi problémát okozni! Fontos tudni, hogy a fertőtlenítési célra gyártott berendezések nagyon komoly megerősítő vizsgálatokon kell, hogy átessenek! Az ózongáz esetében a biztonsági szabályok figyelmen kívül hagyása nagyon komoly egészségügyi problémát tud okozni, szélsőséges esetben akár halált is! Ráadásul úgy kockáztatni, hogy fogalmunk sincsen az elvárható eredményről szerintem kimondottan butaság. Sőt, a fentiekben említett értéknél jóval magasabb ózongáz előállításosra alkalmas készülékek is megvásárolhatóak. Ez nem csak az ózon mérgező hatása miatt veszélyes, hanem a koronakisüléses generátorok karakterisztikája által egyéb „nem kívánatos” melléktermékek előállítása miatt is.- nyilatkozta Uram János.

Tudnak e Magyarországon is segíteni a járvány megállításában?

Magyarországon is felvettük a kapcsolatot az Operatív Törzzsel, a Tisztifőorvos asszonnyal, hogy az Ozone WhiteMagyar találmánnyal ölik a koronavírust Tenerifén pilot 2017-2020 program berendezéseit célzottan lehessen felhasználni a jelenlegi járvány elleni védekezésben! Ozone WhiteMagyar találmánnyal ölik a koronavírust Tenerifén pilot 2017-2020 program célja ugyanakkor továbbra is az Általános Higiéniás Protokoll társadalmi megvalósítása, aminek a fontosságára a jelenlegi járvány megcáfolhatatlanául rávilágított!

Mikorra várható az Általános Higiéniás Protokoll megvalósítása?

Erre még nem tudok választ adni. Ehhez szükségünk van társadalom teljes és belátó együttműködésére, továbbá a mindenkori társadalmat vezető Kormányzati együttműködésre. Ezúton is kérünk mindenkit, hogy fizikai tartózkodásának függvényében tartsa be az országok járványügyi intézkedését! Kérünk mindenkit, hogy legyen türelemmel és segítse azzal is az egészségügyben dolgozók leterheltségének enyhítését, hogy otthon marad.- közölte Uram János.

hírdetés
hírdetés