Kishúga szeme láttára omlott rá egy óriási szikla a kilencéves Kevinre a borsodi településen Mezőcsáton. A rendőrség nyomoz ismeretlen tettes ellen az eset miatt. Az biztos, hogy a szülök is majd magyarázkodhatnak.

A gyerekek egyik barátjukkal indultak el játszani: arra a házukhoz közeli telekre, ahol többször szokták múlatni az időt. A gazos területen egy pince van. A kerítés hol letaposva, hol hiányosan: kalandvágyó gyereknek semmiféle akadály nem áll az útjába.

Esélye se volt a túlélésre a gyereknek! – szörnyülködött egy neve elhallgatását kérő helybéli.

A tragédia akkor következett be, amikor a gyerekek leugrottak: a lendülettől ugyanis elmozdult a szikla, és a rettenetes nagy kődarabok maguk alá temették Kevint. Szó szerint agyonütötték a gyereket! – tette hozzá elcsukló hangon az asszony.

A baleset helyszínéről a szörnyethalt kisfiú húgát is kórházba vitték. Úgy tudjuk, a kislány a hátát fájlalta. Barátjuk könnyebb sérüléssel megúszta.

A helyiek szerint érthetetlen, hogy miért állt szinte szabadon a veszélyes terület. Igaz a területet körbevevő kerítést ellopták, feltehetőleg a helyiek így a telek tulajdonosát aligha lehet majd jogilag felelősségre vonni..

A rendőrség ismeretlen tettes ellen indított eljárást.

 

hírdetés
hírdetés