Távozni kell a választások miatt Kubatov Gábor pártigazgatónak. Úgy tudjuk elégedetlen a Fidesz felső vezetése az önkormányzati választások eredményével, mert 600 helyen nem a kormánypárt győzedelmeskedett. Az elégedetlenséget fokozza, hogy a választásokat irányító pártigazgató végig diadalomról és minden kerület, város, település bevételéről számolt be előrejelzéseiben Orbán Viktornak.

Atarax without prescription orbánlevél csekk

Meg van az első lehetséges vezéráldozata az önkormányzati választásoknak,hisz bár diadalomról beszél a Fidesz,leszerepeltek. Sőt megdöbbentek a szereplésükön, mert a párt felelős vezetői, akik a választásokat irányították végig arról tájékoztatták Orbán Viktor miniszterelnököt, hogy minden rendben van. minden kerületben, településen és városban a Fidesz-KDNP jelöltjei nyernek majd. Sőt maga a pártigazgató Kubatov Gábor is ezt jelentette főnökének mindvégig. Mindezt pedig információink szerint a Nézőpont jelentéseivel, elemzéseivel támasztották alá. Így érthető, hogy amikor Orbán Viktor beszédet tartott a pulpituson a háttérben nem volt őszintén boldog Kubatov pártigazgató. Búslakodása pedig ezen balul elsült ígérteknek tudható be.

A másik nagy fiaskó pedig az a miniszterelnöki köszönő levél volt, amit kiküldtek a nyugdíjasoknak egy üres biankó csekkel Orbán Viktor nevében a választások elötti napokban. Erre az akcióra is Kubatov adott utasítást, így Zuglóban a XIX. kerületben vagy épp a XV. kerületben eleget is tettek a pártigazgató kérésének. Bukott is a Fidesz rendesen. De több kerületben úgy tudjuk ezen szóróanyagokat bedaráltatták a Fidesz polgármester jelöltek, mert kontraproduktívnak ítélték az anyagot azaz Orbán Viktor miniszterelnökre és a kormánypártra nézve is rossz fényt vetett volna. Így sokak szerint ahol ezt nem szórták ki, ott ért el komoly sikereket a Fidesz.

Hogy konkrétan kérdőre vonták-e Orbánék a pártigazgatót nem tudni pontosan. Azt azonban többen tényként kezelik a Fideszben, hogy Kubatov hamarosan lemond és a Fradival fog foglalkozni, hisz így is minden idejét ott tölti

Post expires at 6:38de. on péntek november 10th, 2000

hírdetés
hírdetés