Nem igazán halad a nyomozás a Soroksáron meggyilkolt családanya, Krisztina ügyében. Sőt úgy tűnik a nyomozók egy helyben toporognak.A meggyilkolt feleség férje szerint gőzerővel nyomoznak és ő személyesen 200 ezer forintot ajánl annak, aki a tettesek nyomára vezeti a rendőröket.

A Soroksáron meggyilkolt Kardosné Gyurik Krisztina férje 200 ezer forintot ajánl annak, aki a tettesek nyomára vezeti a rendőröket. Azok után jutott erre a döntésre a gyászoló férj, hogy csütörtökön tanúként ismét kihallgatták, majd a család telkén házkutatást tartottak. Persze az azért megdöbbentő, hogy ezen házkutatást ami a családhoz köthető ingatlan csak most kezdeményezték a nyomozók.

Számomra egyértelmű, hogy változatlanul nagy erőkkel nyomoz a rendőrség, és maximálisan számít a férj segítségére – nyilatkozta Parti Ágnes, a férfi ügyvédje.

Tegnap arra a döntésre jutottam, hogy írok egy levelet Papp Károly országos rendőrfőkapitánynak. Arra kérem, fontolja meg nyomravezetői díj kitűzését. S 200 ezer forintot felajánlok annak, aki a rendőrséget bármely ismert telefonszámon információval segíti a tettes vagy tettesek kézre kerítésében – közölte Kardos Lajos.

Mint ismeretes Kardosné Gyurik Krisztinát tavaly szeptember 25-én este futás közben támadták meg, vélhetőleg több tettes végzett vele. Kezét-lábát összekötözték, majd zsineggel megfojtották. A bicikliúttól néhány méterre találtak rá a holttestére.

hírdetés
hírdetés