Szó szerint agyongyógyszerezett az anyja egy 3 éves kisgyermeket Budapesten. A kisfiú a nagymamájának köszönheti az életét, aki miután megdöbbenve észrevette mit tett a lánya azonnal szólt a mentősöknek és a rendőröknek. Ilyen mérgezéses gyermek gyilkossági kísérletre az elmúlt 20 évben nem volt példa 

Szó szerint agyongyógyszerezett az anyja egy 3 éves kisgyermeket Budapesten. A kisfiú a nagymamájának köszönheti az életét, aki miután megdöbbenve észrevette mit tett a lánya azonnal szólt a mentősöknek és a rendőröknek. Ilyen mérgezéses gyermek gyilkossági kísérletre az elmúlt 20 évben nem volt példa Budapesten, s a bűnügyön maguk a rendőrök is elképedtek az Esti Újság úgy tudja. 

 

Emberölés kísérlet gyanújával indított eljárást egy 25 éves nő ellen a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

A rendelkezésre álló adatok szerint a nő 2021. január 5-én reggel fővárosi lakásában antidepresszáns gyógyszerekkel próbálta megölni hároméves gyermekét. A zuglói nő a sok kemikáliát tejben oldotta fel, hogy szerencsétlen kisgyermek még csak ne is gyanakodjon.  – írta a Police.hu.

A kisfiú eszméletlen állapotban került kórházba, miután a megérkező nagymama észrevette, hogy mi történt azonnal a mentősöket riasztotta és a rendőröket. Igen, ha a nagyi nem épp akkor érkezik , bizony a 3 éves kisgyermek aligha élni még ma is.

A BRFK Életvédelmi Osztálya igazságügyi elmeszakértő bevonásával, a nő őrizetbe vétele mellett folytatja a büntetőeljárást. Az anya beismerte tettét dehogy miért tömte tele a gyermekét gyógyszerrel épp magyarázatot nem tudott adni. Az, hogy egy gyerek hisztizik vagy sír, az azt jelzi foglalkozni kell vele, nem azt, hogy tömjük tele különféle kemikáliákkal.

A kisfiú szerencsére már jobban van, felfog épülni a mérgeséből-mondta Csécsi Soma a BRFK szóvivője.

Adódik a nagy kérdés egy ilyen anya miért vállal gyereket, ha nincs türelme hozzá ? No meg idegrendszere ?

(Csákány )

hírdetés
hírdetés