Az Esti Újság úgy tudja, hogy a legendás Championt , azaz bajnokot, Lakatos Csabát feljelentették egy állítólagos emberrablási ügyben, ami a Lovin történt. A rendőrség úgy tudjuk már járt is a Kincsem Parkban. Az ügy megmosolyogtató és bájos része, hogy az elrabolt és fogvatartott férfi J. Ferenc döbbent meg a legjobban, hogy vele mi történt illetve mi nem történt meg.

Állítólag a neves sportolót igen súlyos bűnügyek miatt jelentették fel, amelyek közt emberrablás is van. Lakatos állítólag több hétig sanyargatott és tartott fogva egy alkalmazottat J.Ferencet az istállójában. Állítólag a rendőrség már járt is a Kincsem Parkban, de azt nem tudni pontosan emiatt –e vagy sem. Az Esti Újság megkereste és meg is találta J. Ferencet az elrabolt és fogvatartott férfit, aki igencsak meglepődött amikor rákérdeztünk, hogy mi történt vele.

Én ilyenről nem tudok. Nem is olvastam ilyen cikket de ezt a portált sem ismerem, aki ezt terjeszti rólam. Lakatos Csaba engem nem tartott sosem fogva, és nem is bántott sosem. Én eljöttem tőle magam, mert lett munka a családomhoz a szüleimhez közel , ezért váltottam – mondta J.Ferenc az Esti Újságnak.

A férfi azonban nem titkolta sejti mi lehet a háttérben. Megkereste őt telefonon egy a Loviról ismert, hölgy, akinek a fia most drogügyek miatt van előzetesben, hogy Lakatost járassák le.

Telefonon hívott fel, hogy csináljuk ki a Lakatost, azaz járassuk le, de én ebben nem vettem részt – mondta J.Ferenc.

A hölgy M.Ágnes , nem mellesleg ki van tiltva a Kincsem Parkból és a fia is. Úgy tudjuk a nő korábban Lakatos istállójában is tartott lovakat és az ismert hajtó és idomár kegyeit kereste. A viszonyuk azonban megromlott vélt vagy valós sérelmek miatt. A nő fia jelenleg súlyos drogügybe keveredett, ami miatt október óta előzetesben van és aligha szabadul egyhamar a 19 éves M. Valentin.
Természetesen megkerestük a BRFK illetékeseit is, hogy valóban vizsgálódnak-e a Lovin történt állítólagos emberrablási ügyben. Választ még nem kaptunk de, ahogy kapunk azt közöljük.

Az ügyben úgy tudjuk mindenképp lesz nyomozás , igaz lehet hamis vád lesz a meg nem történt emberrablási esetből.

hírdetés
hírdetés