Ismét beidegelte magát Orbán sajtósa. Ezuttal Havasi Bertalant egy holland újságíró kólintotta fejbe mikrofonjával, mert a miniszterelnök több mint sajtósa eltólta a riporter mikrofonját miközben kérdezett. A bátor és erős Havasi megint sajnos méltatlan szavakat használt. Természetesen értjük, hogy nagy a nyomás de akkor menjen éjjeli őrnek Havasi Bertalan, ott viselkedni sem kell nagyon.

„Barátom, ha ezt még egyszer megcsinálod…” – mondta Havasi Bertalan egy holland újságírónak a Páneurópai Piknik 25. évfordulóján, Sopronpálpusztán, miután az fejbekólintotta Orbán miniszterelnök úr öbb mint sajtósát.

Az ügy előzménye, hogy a holland tudósító arról érdeklődött Orbánnál, hogy mit üzen Brüsszelnek. Havasi Bertalan miniszterelnöki sajtós ezt követően tolta el kicsit a holland mikrofonját, erre a külföldi újságíró Havasi fejére koppintott. Ezt követte az ominózus mondat.

Sajnos Orbán sajtósának nem ez az első méltatlan viselkedése és beszéde a sajtó képviselőivel. Sajnos ezen Havasi alpári magatartás rányomja a bélyeget az országra és Orbánra egyaránt. Mint ismeretes a Bálványosi Szabadegyetemen például egy fotósnak mondta Havasi Bertalan, hogy lefejellek te pöcs. Videó is készűlt minderről de ezt nem merte az egyetem kiadni és Havasi sem tett közzé, feltehetőleg nem véletlenűl.

hírdetés
hírdetés