Elkezdődött de hamar vége is lehet annak a büntetőpernek a PKKB-n, amelyben egy budapesti nő autójába rejtettek el drogot ellenlábasai, majd hívták az amúgy a koszovói-albán drogmaffiával is kapcsolatban lévő jóakarók a magyar rendőrségi kapcsolatukat, aki azonnal intézkedett is a kelepcébe csalt nővel szemben. Nos a lejárató drogügyből lett hamis vád. Azonban az már most üvölt a nyomozásról, hogy picikét mintha hiányos lenne. Fontos személyeket elfelejtettek meghallgatni, így azt a nőt is M.Ágnest is, aki oda csalta például a sértettet a kelepcébe. De más személyek sem lettek meghallgatva. A vádlott R.Andrea ügyvédje szerint igencsak hiányos a vádlottak padja.

A rejtélyes és lejárató drogügyben beidézett ex-rendőr nem jelent meg a tárgyaláson. Ő volt az a személy, akit simán felhívtak a sértett jóakarói és értesítették telefonon, hogy egy drogszállítmány érkezik a Damjanich utcához. A rendőr úgy tűnik szoros kapcsolatot ápolt a bejelentő hölgyekkel, akik nem mellesleg a koszovói-albán drogmaffia tagjait igencsak jól ismerik, hisz rokonaik.

A hamis vád egyetlen egy vádlottját a rózsaszín melegítőben érkező R.Andreát bilincsben hozták a BV őrök, aki eddig jogerős büntetését töltötte, de nem szabadult, mert egy másik ügy miatt rögtön elrendelték az előzetesét. A nő tagadta, hogy ő drogot rejtett volna a sértett autójába és rögtön komoly fordulatot is okozott a tárgyaláson.

A barátnőm B. Andrea mondta, hogy hívjam fel a Zolit mondjam, hogy egy fehér Audiban drog érkezik, bediktáltam azt hiszem a rendszámot is. Én nem tudtam, hogy ez a Zoli egy rendőr. Nem tetszett a dolog. Sajnálom, hogy ezt tettem, hibáztam. De sajnos vissza már nem tudom csinálni.- mondta R.Andrea vádlott.

Azt is elismerte a vádlott, hogy barátnője ismerte inkább a rendőrt, akivel többször is találkoztak. Azonban annak a személynek a nevét meg sem említette a vádlott, aki a sértettet a helyszínre csalta. M.Ágnes kimaradt a vallomásából, pedig ez a nő volt az, aki már már zaklatta a sértettet, hogy találkozzanak.

Az ügy érdekessége és ez a bíróságot is némiképp sokkolta, hogy a nyomozók sem ezen M.Ágnest, sem B. Andreát egyszer sem hallgatták ki sem a rendőrök, sem a vádhatóság. Pedig ezen két nő is úgy tűniuk vastagon benne volt a sértett lejáratásában és dutyiba küldésében, ami részlet kérdése csak, hogy nem jött össze. Éppen ezért a bíróság ezen személyeket nagyon megakarja hallgatni.

A tárgyaláson meghallgatták a sértett hölgyet is, aki elmondta mi történt azon a 2015.nyári forró estén.

A vádlott új védője megdöbbenve tapasztalta, hogy az ügyben csak egy személy lett az ügyészség által megvádolva a hamis váddal, hisz minimum 3, 4 ember érintett.

Nagyon nem szeretnék nyilatkozni de azt elmondhatom, hogy szerény véleményem szerint a vádlottak padja túl rövid- nyilatkozta Dr.Encs Péter, ügyvéd.

Anno azt írtuk a botrányos ügyről, hogy drogcsempészek és drogkereskedők irányíthatták a budapesti rendőröket, saját érdekeik szerin, legalábbis úgy tűnik az alábbi krimi filmekbe illő bűnügyből. Ezt ki is kérte a BRFK hangzatos közleményben. Nos mi továbbra is vállaljuk a cikkben írtakat. De a nyomozás egyre furább részleteire ma fény derült.

Azt nem tudni, hogy az érintett rendőrök tudtak-e arról, hogy a drogmaffiának dolgoznak és törvénytelenségek sorához és brutális lejáratáshoz, meghurcoltatásokhoz asszisztálnak, vagy csak eredményt akartak elérni. A drogmaffia egyik ismert dutyiban lévő tagja egy családanyát akart bemocskolni tavaly és börtönbe juttatni a rendőrök segédletével. Az elképesztő és brutális bűnügyben mindenesetre már vádat emeltek. Az ügy szálai pedig szövevényes módon  egészen a Loviig érnek úgy tűnik.

A drogmaffia tagjai úgy tűnik sok mindent eltudnak intézni Magyarországon, úgy tűnik. Még a rendőrséget is valamelyest is „irányítják”, hisz egy VII. kerületi eset legalábbis ezt erősíti meg. Egy tisztességes édesanyát ugyanis a koszovói drogkereskedői hálózat egyik tagja egyszerűen börtönbe akart csukatni és kis híján sikerült is a lejárató terv a rendőrök asszisztálásával.

A képlet egyszerű volt. Bejelentést tettek az általuk ismerős rendőrnél a drogkereskedők, hogy kábszer van egy autóban, amely ekkor és ekkor lesz a Damjanich utca környékén. Lássunk csodát a gyanús autó meg is érkezett , a lelkes rendőr pedig már a kezét dörzsölve várta a célszemélyt, s talált is pár tasak kábítószert az autóban. Bár az a rendőrnek is gyanús lehetett, hogy az állítólagos feldobott drogfutár egy kisgyerekkel volt és nemhogy nem hasonlított drogdílerre de még csak gyanús kinézete sem volt. No meg a ledöbbent hölgy igencsak talpraesett is volt. Rögtön ügyvédet hívott, exférjét tárcsázta, vízeletmintát követelt és nagy ijedelmében meg is nevezte ki tehette az autójába a cuccot, ki a rosszakarója.

Hát ez egy piszkos eljárás volt nagyon. A kislányom pedig sajnos a mai napig sírva ébred fel a történtek miatt. Ezt nehéz lesz elfelejtenie, ezt a meghurcoltatást , és ez a legdühítőbb az egész ügyben, hogy a gyerekemet sem kímélték. Anyaként mondom borzalmas még belegondolni is. Nagyon meg volt szervezve ez az egész ügy ellenem. Engem egy hölgy ismerősöm M.Ágnes hívott egész nap, hogy találkozzunk a Paprika Csárdában, ez a Damjanich utcánál van, én folyamatosan ezt lemondtam, de végül az x-ik utolsó hívásnál azt mondtam jó találkozzunk bemegyek Pestre, én hülye. Annyira erőszakoskodott, hogy meguntam. Be is értem a megbeszélt helyre és a vendéglőnél már várt is egy rendőr páros. Megállítottak mondták, hogy közúti ellenőrzés van, mert lopott az autó. Mondtam, hogy ez nagy badarság. Majd elkezdett a rendőr mást mondani, zavarba jött, hogy nem ez az autó, hanem egy görög rendszámú ugyanilyen autót keresnek. Oda adtam a papírokat és én hátramentem a csomagtartóhoz , a gyermekem is kiszállt , de a rendőr elkezdett az autóban matatni és elő vett egy papírzsebkendős csomagot és kérdezte ez mi, mondtam a gyereké, szegénykém ugyanis allergiás beteg és folyt az orra akkor is. Legalábbis ezt gondoltam. Tévedtem. Ebből a csomagból a rendőr előkezdte venni a drogos zacskókat, hát teljesen lefagytam, ledöbbentem mit ne mondjak. Még talán rá is kérdeztem, hogy ezt maga tette be az autóba most? Lepergett előttem, hogy életem végéig én most börtönben leszek. Szerencsére a volt férjem is megérkezett, az ügyvéd is időközben és én elmondtam ott a rendőröknek, hogy ki a haragosom és szerintem ő áll ezen lejárató ügy mögött is, igen megneveztem a hölgyet. Bár a mai napig tartok tőlük és a bosszújuktól. Ennek ellenére mentünk a rendőrségre én őrizetbe kerültem, vettek tőlem vért, vizelet mintát, megtettem a hosszú vallomásomat, majd kiengedtek. Tisztáztam magam s szerencsére a drogos zacskókon sem találtak tőlem sem ujj sem DNS nyomot. Eszembe sem jutott volna, hogy emberek idáig süllyedjenek, hogy ilyet tegyenek ártatlan emberekkel. De sajnos ma ez van. Ma így intéznek el dolgokat bizonyos körök. Magam is megdöbbentem azon, hogy a rendőrséghez ilyen patentjuk volt . –mondta az Esti Újságnak a csőbe húzott sértett B.Vivien.

Az ügyben intézkedő egyik rendőrt úgy tudjuk az eset után felfüggesztették. A másik tanú. A droggal lebukó B.Vivien is tanú. Aki a helyszínre hívta Vivient, azaz tőrbe csalta , nos ennek a személynek a szerepe előttünk nem ismert, de tény kérdése, hogy nem is vádlott, de valaki csak megkérte, hogy telefonáljon már a barátnőjének, hogy találkozzanak a Paprika Csárdánál. Azaz valamiféle szerepe csak volt az ügyben M.Ágnesnek is. Persze az is lehet a véletlenek szerencsétlen egybeeséséről van csak szó és a rendőrök jelenléte, az autóba tett drog, és a barátnő telefonálgatása között semmi sincs.

Nem tudom Ágnes kinek a kérésére hívott oda. Ezt tőle kell megkérdezni. De nekem úgy tűnik sajnos nyakig benne volt az én alaptalan lejáratásomban. A gyerekem tönkretételéért ő is felelős és ezt megbocsájtani soha nem fogom neki. –folytatta B.Vivien.

B.Vivien egyébként jól ismerte a drogmaffia tagját, azaz a rosszakaróját, mert tőle vásárolt ruhákat sokszor a rosszakaró. Ráadásul az őt törbe csaló személy M.Ágnes mutatta be egymásnak őket. Sőt néha pénzt is kapott nagymennyiségű árú megvásárlásra a sértett a drogmaffia tagjától. Azt azonban csak akkor tudta meg Vivien, hogy pontosan ki is az ügyfele amikor ez a rendőrségi lejáratása elkezdődött. B.Vivien nem titkolja hibázott, de nem lehet úgy élni, hogy mindenkire gyanakodjon.

A fura hamis vádas büntetőper februárban kezdődik a bíróságon.

A sors fura fintora és az esethez szorosan kapcsolódik, hogy Vivient a megrendezett elfogásának a helyszínére a Damjanich utcánál lévő vendéglőhöz hívó barátnő fia M.Valentin egyébként nemrég került előzetes letartóztatásba érdekes mód drogkereskedelem gyanúja miatt. A férfi társait épp tetten érték több mint 10 kilónyi kábítószerrel egy az autóban.

A budapesti rendőrök tavaly szeptember 7.-én elfogták azt a két férfit, akik több mint 10 kilogramm marihuánát akartak eladni.
A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a két gyöngyösi férfi 2017. szeptember 6-án délután Szegeden egy parkolóban vették át a kábítószert – továbbértékesítés céljából – egy harmadik személytől. A megszerzett árut J. Attila autójába tették, majd elindultak Budapestre úgy, hogy K. János egy másik autóval kísérte.
Pár órával később a Budapesti Rendőr-főkapitányság Kábítószer Bűnözés Elleni Osztályának nyomozói a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Kábítószer Bűnözés Elleni Osztályának és a BRFK Közrendvédelmi Főosztályának munkatársaival együttműködve az egyik férfit Budapesten, a X. kerület Hungária körúton, míg társát a Rákóczi híd budai lehajtójánál fogták el.
A rendőrök az autók átkutatásakor megtalálták a korábban vásárolt 10,908 kilogramm marihuánát, valamint lefoglaltak több mint kétmillió forint készpénzt és valutát.
A BRFK Felderítő Főosztályának nyomozói a 21 éves J. Attilát és a 28 éves K. Jánost kábítószer-kereskedelem bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették őket és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására.
A közlemény kiadását követően az ügyben a nyomozók beazonosították a 19 éves budapesti M. Valentint, aki a gyanú szerint J. Attilával közösen, összehangoltan szervezte meg a kábítószer Magyarországra történő beszállítását és eladását, ezért M. Valentin ellen elfogatóparancs került kiadásra. Ezt követően M. Valentin 2017. szeptember 12-én önként jelentkezett a rendőrségen, ahol kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A nyomozás jelenleg folyamatban van, határideje 2018. március 9.-írta a BRFK megkeresésünkre.

Úgy tudjuk a sértettet kelepcébe csaló barátnő M. Ágnes és a már előzetesben lévő fia a lóversenysportba is bele kezdett. Azonban a sikerük itt nem tartott sokáig, sőt nem is nagyon volt. A Loviról illetve a Kincsem Parkból ki lettek tiltva évekre az állítólagos nem oda való viselkedésük miatt. Ez, hogy pontosan mit jelent nem tudjuk de az érintettek biztos tisztában vannak vele. Mindezek után fura módon el is kezdtek megjelenni nem is oly rég a különféle lejárató írások a Lovi vezetőiről, ebben meg is szólalt M.Ágnes és beszélt az állítólagos mutyikról, kiskirályságról, súlyos ügyekről, ami szintén fel vet sok-sok kérdést a fentiek tekintetében.

 

hírdetés
hírdetés