Csak találgatni lehet, még hány ember életét vette volna el a Jász-Nagykun-Szolnok megyében lévő rákóczifalvai T. Tamás, akiről ez idáig mindenki úgy hitte, hogy két embert, az egymás szomszédságában élő R. Ferencet és L. Bélát ölte meg.

Információink szerint azonban a helyi férfi nem ekkor ölt először: volt egy harmadik áldozata is. Ezzel pedig már sorozatgyilkossá vált, ráadásul áldozatai több dologban is hasonlítanak egymáshoz: mindannyian a tettes lakóhelyéhez közel éltek, és kivétel nélkül hatvan feletti férfiak voltak

Első áldozata, V. Géza  nyugdíjazása előtt a rendőrség kötelékében dolgozott, és szintén a településen élt, ám halálát ez idáig mindenki balesetnek hitte. Most azonban – talán a rendőrök legnagyobb megdöbbenésére – kiderült: a gyilkosságok óta rákóczi­falvai rémként is elhíresült fér­fi végzett vele még december ­21­-­é­n. Úgy tudjuk, T. Tamás hétfőn vallotta be a gyilkosságot a rendőröknek.

Sok dolog tisztázatlan még, annyit azonban megerősíthetek, hogy védencem elismert egy harmadik cselekményt – mondta dr. Mezei János, a sorozatgyilkos védőügyvédje.

V. Géza holttestét szintúgy, mint a későbbi áldozatokét, a házában hagyta gyilkosa.

hírdetés
hírdetés