Kedden folytatódik a hírhedt gyermekveszélyeztetés és nemi erőszak ügyében indított büntetőpert a II.-III. kerületi bíróságon, amely a Bora Borán ragadt magyar édesanya és kisfia Noah ügyében zajlik. A bíróság szakértőket hallgat meg de nem mindegyiket, ami érdekes. De talán végre elrendelik már nagy nehezen azt, amit már réges régen el kellett volna, azaz , hogy a kisfiút Magyarországon is megvizsgálhassák.  

Az Esti Újság úgy tudja, hogy a Bora Borán rekedt magyar édesanya kisfia, Noah elleni gyermekveszélyeztetés és az anyuka, Patrícia elleni nemi erőszak ügyében a bíróság elrendelheti a kisfiú szakértők általi kivizsgálását, ami perdöntő lehet. Bár több szakért is leírta már, hogy az anyát szexuálisan is bántalmazták. S bár az is egyértelmű a korábban végzett szakértői véleményekből, hogy ezek egy részét láthatta és átélhette a kisfia Noah is.

Azonban ezen szakértőket nem a bíróság rendelte ki. A bevett szokás szerint pedig illik a további perlekedés megelőzése végett egy bíróság által felkért szakértőtől is szakvéleményt kérni. Főleg gyermekeket érintő ügyekben. Bár, ha van már szakértői irat, akkor azokból is dönthet a bíró.

Az ügy húzódik sajnos, mint a rétestészta. Noah alig alig láthatja az édesanyját de az elképesztő, hogy egy olyan embernél van, aki a gyermek anyját szexuálisan bántalmazta. Természetesen az ártatlanság vélelme mindenkit megillet de ebben a perben már több szakértő tényként kijelentette, hogy a kisfiú anyját Patríciát szexuálisan bántalmazta Noah apja .

(Csákány)

 

 

hírdetés
hírdetés