Ismét kifütyülték Orbán Viktor miniszterelnököt, ezuttal a Kossuth téren. A tömegben feltehetőleg a Fidesz szimpatizánsok két 24.hu-s újságírót tettleg bántalmaztak, Ungváry Krisztián történészt pedig simán leütötték, hisz vérző fejjel hagyta el a tömeget. Szépen biztosította a Valton a rendezvényt, igaz arra volt eszük senergiájuk, hogy az ellenzéki bajkeverő Juhászt be se engedjék. 

Ismét több százan fütyülték ki Orbán Viktor miniszterelnököt a Kossuth téren, ahova például Juhász Péter ellenzékim politikust be sem engedték a Valton Security emberei. Ez az a cég, amely rengeteg Fideszes eseményt biztosít.Igaz Juhász füttykoncertes részvételt szervezett, s hiába volt VIP belépője is, ezzel nem sokra ment.

Ennek ellenére a füttykoncert sikerült. Az azonban aggasztó és egyben felháborító, hogy Orbán Viktor szimpatizánsai tettleg bántalmazták Ungváry Krisztián történészt, aki kapott rendesen, hisz vérzett a feje.

A miniszterelnök beszédét picit order skincare preparations megállítva közölte is, hogy a kommunisták néha füttyögnek.

Mindez Orbán Viktor beszéde alatt történt, ahol sok száz tüntető sípol, kerepel és kiabál a kormány politikja ellen tiltakozva.

A 24.hu munkatársát munka közben egy szintén Fidesz szimpatizáns nyakon verte azaz bántalmazta és fenyegette.

Egy újsgíró kolleginának pedig a telefonja bánja a munkáját, hisz kiütöték a kezéből a munkaeszközt. Ő is a 24.hu munkatársa volt.

Szerencsére a támadókról mind készűlt felvétel és remélhetőleg az ügyészség meginvitálja ezen alkalmi keménykedőket és remélhetőéleg ott is ugyanolyan férfiasak lesznek majd, mint a Kosstuh téren.

Post expires at 5:42de. on péntek november 10th, 2000

hírdetés
hírdetés