Na ennyit arról, hogy kamupárt lenne az ÚMP. Az élet pedig megy tovább. Az Új Magyarország Párt vezetői immáron az Európai Uniós választásokon fognak tapasztalatokat szerezni, hisz sikerűlt leadniuk a szükséges húszezer ajánlást. 

Az Új Magyaroroszág Párt bebizonyította, hogy nem kamupárt, ahogy azt a kormánypárti és ellenzéki média ráragasztotta az országgyűlési választásokon. Ugye bár, ha kamu párt lenne, akkor miért szorná most a pénzt az Uniós kampányra ? Nem igazán lenne életszerű, ez tény kérdése. Nos az, hogy a pártot támadták sokan érthető, hisz a nagypolitika ilyen, a homokozójukba nem mindenki mehet csak úgy be ám !

Nos az ÚMP tanult sokat de nem csüggednek a párt vezetői. Kőszegen ugyanis az ÚMP szervezi a városi majálist sok-sok gyermekprogrammal, színvonalas kulturális és sport programokkal, no meg bállal. A rendezvény valamennyi programja ingyenes!

 

Dolgozunk tovább, többet, és még jobban. Élményekben gazdag majálist adunk a kőszegieknek, mert megérdemlik –  nyilatkozott lelkesen Táncsics Péter elnök, aki az Ep választásokkal kapcsolatosan csak annyit mondott, hogy leadták a szükséges ajánlást és megmérettetik magukat.

hírdetés
hírdetés