Tomcat ismét célkeresztben. Gázpisztollyal lőtt arcon egy férfit szombaton egy családi ház P. Tamás, alias Tomcat, aki néhány éve a Tolvajkergetők csoport vezéralakja. A rendőrség eljárást indított ellene.

Gázpisztollyal lőtt arcon egy férfit Polgár Tamás, ismertebb nevén Tomcat, a csoport erről még egy videót is feltett a Tolvajkergetők Facebook-oldalára. A videón az látható, ahogy az csoport bemegy egy családi házba, ahonnan ki akarják lakoltatni az ottlakókat, köztük egy gyereket is. Végül elővesz egy fegyvert és azzal támad. A meglőtt férfi előbb összesik, majd felkel. Az esetet többen végignézték, köztük egy kisgyerek is.

A videóból azt a következtetést lehet levonni, hogy az egyik családtag kereshette meg a Tolvajkergetőket, akikkel szerződést kötött a lakása visszaszerzésére – legalábbis a csoport ezt állítja.

A  Csongrád megyei rendőrkapitányság  azt a tájékoztatást adta, hogy szombaton Hódmezővásárhelyen a Nádtető utca egyik ingatlanán megjelent több személy arra hivatkozva, hogy egy bérleti szerződés alapján az ingatlan egy részét birtokba veszik. Szóváltás alakult ki, melynek során P. Tamás elővett egy gáz-riasztó pisztolyt és rálőtt az egyik ott lakóra. A férfit a mentők kórházba vitték. A helyszínre érkező rendőrök megfékezték a további indulatokat, P. Tamás ellen súlyos testi sértés bűntette kísérlete megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

hírdetés
hírdetés