Újabb fordulat a munkásszálláson állítólag megerőszakolt  ceglédi kislány ügyében. A négyéves gyermeket ugyanis elvették a szüleitől, akárcsak kistestvérét. Az ügyben egyelőre nincs gyanúsított.

Újabb fordulat a munkásszálláson állítólag megerőszakolt  ceglédi kislány ügyében. A négyéves gyermeket ugyanis elvették a szüleitől, akárcsak kistestvérét. Az ügyben egyelőre nincs gyanúsított.

 

Pár napja kiengedték a kórházból és nevelőszülőknél helyezték el azt a négyéves kislányt, aki a rendőrök gyanúja szerint többször is brutális nemi erőszak áldozata lehetett egy ceglédi munkásszállón. Érdekes, hogy lassan egy hónap telt el de gyanúsított még nincs az ügyben. feltehetőleg a DNS minták eredményére és egyezőségére várnak a nyomozók.

Így, hogy nincs igazságügyi orvos szakértői vélemény,  pszichológus és pszichiáter vélemény, s, hogy nincs meg a DNS egyezőség eredménye picit érthetetlen miért emelték ki családjától a 4 éves kisgyermeket. Persze lehet ő kérte, mert fél visszamenni. Az is lehet az anyja kérte. De az is lehet a rendőrök és a Gyámügy nem akarta kitenni a gyermeket újabb veszélynek, vagy befolyásolásnak, ami a nyomozást veszélyeztethetné.

Mint ismeretes október 10-én a PMRFK ismeretlen tettes ellen nemi erőszak gyanújával nyomozást indított azután, hogy a sokk alatt álló négyéves kislányt orvoshoz vittek egy ceglédi munkásszállóról, ahol a román állampolgárságú szüleivel él. A gyermeknek el volt törve a combcsontja, végül pedig egy budapesti kórházban derült ki, hogy nemi erőszak áldozata lett, brutálisan megverték és vérző nemi szerve tanúsága szerint megerőszakolták. Az ügyben a rendőrség mindenkit kihallgatott, aki kapcsolatba kerülhetett a kislánnyal, a környezetében lévő férfiak mindegyikétől DNS-mintát vettek, a kislány nagybátyját pedig hazugságvizsgálatnak is alávetették.

Bár a szülők azt állítják, hogy a akkor szerezte a sérüléseit, amikor 500 kilogrammos súly  ráesett. Kérdés attól miért is vérezne a nemi szerve a kislánynak.

A 4 éves gyermek édesanyja három héten át végig mellette volt a kórházban, de a hatósági döntés nyomán a kislányt nevelőszülőknél helyeztek el, a családnak sem árulva el, hogy kikhez került a gyermek. Ez mondjuk a jelenlegi helyzetben érthető. A kislány kisebbik testvérét már az októberi esetnél azonnal kiemeltek a családból.

hírdetés
hírdetés