Mága Zoltán hegedűművész ismét jótékonykodott. A tragikus körülmények között elhunyt a Turay Ida színház munkatársának Berze Zsófiának a családjának megsegítésére adott koncertet neves művészekkel Gödöllőn, a Szentháromság templomban.

A mintegy hatszáz fő befogadására alkalmas templomban Mága Zoltán mellett fellépett még Komlósi Ildikó és Meláth Andrea operaénekesnő, valamint Szakcsi Lakatos Béla zongoraművész. A karmester Kovács László volt.

Mága Zoltán jótékonysági koncertjének célja az emlékezés, csakúgy mint a családé is – olvasható a közleményben.

Berze Zsófia, aki a Turay Ida Színház munkatársa volt, július végén halt meg, amikor megpróbálta megakadályozni, hogy ellopják az autóját. A rendőrség korábbi hair loss drugs tájékoztatása szerint a lány megállt az autójával a házuk előtt, majd kiszállt a kocsiból, hogy a kaput kinyissa. Ekkor egy férfi beült az autóba és megpróbált elhajtani a helyszínről, a lány ezt meg akarta akadályozni. Az autó az út melletti árokba sodródott, maga alá temetve a lányt, aki olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. A gyanú szerint a férfi ezt követőn kiszállt az autóból, majd elmenekült a helyszínről.

Post expires at 5:44de. on péntek november 10th, 2000

hírdetés
hírdetés