Úgy tűnik az amerikai színésznek nem volt elég feltűnő a kék-fehér Veyron, ezért aranyba öltöztette. Foxx is éli a celebek hétköznapi unalmas életét úgy tűnik.

A celebek imádják a drága verdákat is, és nem kivétel ez alól Jamie Foxx sem. Azt tudtuk, hogy van egy kék-fehér Veyronja, és úgy tűnik nemrég aranyozott fóliával vonták be.

Az 1000 lóerős Veyron néhány éve mindig dobogós helyen állt a világ leggyorsabb autóinak listáján (407-415 km/óra), a 0-100-as sprintet 2,5 másodperc alatt tudja le.

Ha nemcsak a gyűjteményünk díszeként szeretnénk, hogy porosodjon egy méregdrága garázsban a Bugatti Veyron, hanem használni is akarjuk, akkor a fenntartási költségeit is komolyan át kell gondolni. Ha lemezig nyomjuk a gázpedált, nagyjából 12 perc alatt tudjuk elégetni az utolsó csepp üzemanyagot is a tankból, ez azért is jó, mert ilyen terhelés mellett 15 perc alatt lehet kivégezni az abroncsokat. Az autó éves szervizköltségeiről inkább ne is beszéljünk, plusz ott vannak még a gumik, kilométerenként 1000 forintért. Nagyjából 6,6 millió forintba kerül egy garnitúra, ami durván 6500 kilométert bír.

hírdetés
hírdetés