Bekötötték Nick Carter fejét, a 90-es évek egyik legnépszerűbb fiúbandájának, a Backstreet Boys legfiatalabb tagja a múlt hétvégén megnősült.


nick carter megnosult

Nicknek sok barátnője volt a szórakoztatóiparból, köztük Willa Ford, Asun Ortega, Paris Hilton, Dalene Curtis és  Ashlee Simpson. A 34 éves énekes korábban számtalanszor nyilatkozta, hogy sosem fog megnősülni, Santa Barbara-i birtokán szombaton mégis frigyre lépett Lauren Kitt fitneszszakértővel. Carter 2013 februárjában, negyedéves ismeretséget követően kérte meg Kitt kezét, egy floridai hajóút során, egy hétkarátos gyémántgyűrűvel.

A ceremónián a család és csupán néhány közeli barát volt jelen. Nick szintén énekes öccse, Aaron Carter nem tudott ott lenni, menedzsere állítása szerint azért hagyta ki bátyja esküvőjét, mert olyan váratlanul került sor az eseményre, hogy az USA másik végéből nem sikerült jegyet váltania a kaliforniai menyegző idejére.

A csalódott rajongók sem maradtak le,  a titkos lakodalomról a pár TV specifikus filmet forgatott, ami valamelyik amerikai csatornán hamarosan látható lesz.

Post expires at 7:01de. on péntek november 10th, 2000

hírdetés
hírdetés