Priscilla Presley-vel töltötte az éjszakát Vastag Csaba. A magyar énekes az Elvis on Screen szupershow elején lépett fel, és annyira egymásra hangolódtak a világsztárral, hogy a koncert után együtt ünnepeltek Budapesten.

Vastag Csaba a Peace in the Valley című dalt énekelte el, azt, amellyel annak idején Elvis kérte az amerikai közönséget, hogy gyűjtsenek adományokat a magyaroknak az 1956-os forradalom után.

Amint véget ért a szám, Priscilla felment Vastag Csabához a színpadra, megköszönte neki ezt a kedves gesztust. Ezek után az öltözőjébe is meghívta az énekest, majd együtt mentek koccintani a sztár hoteljébe.

Úgy hallottam, Priscilla kifejezetten zárkózott, nehezen barátkozó ember, aki távolságot tart az idegenekkel. Mi most találkoztunk először, ehhez képest az első pillanattól kezdve megtaláltuk a közös hangot – mondta Vastag Csaba.

Rengeteget beszélgettünk hétköznapi dolgokról is, de szóba került gyakorlatilag a világ minden fontos kérdése, például a család szerepe és a globális felmelegedés. Hihetetlenül sok minden érdekli, sokat kérdezett Magyarországról is. Meglepetésemre a véleményemet is megkérdezte az Elvis-koncertshow-ról, én pedig adtam néhány tanácsot – magyarázta Vastag Csaba, aki szinte végig ott volt a kulisszák mögött Priscillával.

A koncerten a Cseh Nemzeti Szimfonikus zenekar művészei adták elő a 41 éve halott ikon slágereit, Elvis pedig hatalmas kivetítőkön énekelt. Az özvegy időnként felment a színpadra, hogy Elvisszel közös életéről meséljen, illetve bemutassa a családi fotóalbum legkedvesebb képeit.

Priscilla este tíz körül indult vissza belvárosi szállodájába, ahova Csabát is meghívta, hogy egy pohár pezsgővel koccintsanak a show sikerére. Ide már csak a Dallas és a Csupasz pisztoly sztárjának legszűkebb stábja tartott velük.

Összesen négyen maradtunk, hajnali kettőkor jöttem el. Ami volt magyar étel a konyhában, azt megkóstoltattam vele: ettünk például almás pitét és ittunk magyar borokat. Úgy döntöttem, főleg a saját életéről kérdezem, hiszen mindenki Elvisről faggatja. Priscilla meghívott Gracelandbe is, Elvis egykori otthonába, ami hatalmas megtiszteltetés. Maga a lehetőség is az volt, hogy a show részese lehettem. Biztos vagyok benne, hogy fogunk még találkozni – mondta Vastag Csaba a találkozó után.

hírdetés
hírdetés