Kétszer mentette meg Eminem életét volt testőre. A body guard szerint a rapper világ rettegett producere és maffiózója, Suge Knight küldte rá a detroiti világsztárra a bérgyilkosait. Eminem mindent megúszott de a producer dutyiban ül, mert elütött egy gyalogost. 

Boig Naz csaknem két évtizeden át védte az akkoriban sikerei csúcsán lévő Eminemet, akik fehér bőre, és megfellebbezhetetlen népszerűsége miatt igencsak szúrta a szemét a rettegett producernek – írja a Mirror.
A testőr most először mesélt arról a két esetről, amikor három, majd másodszor vagy 50, állig felfegyverzett verőembert küldött a rapper alvilág királya a zenészre.
2001-ben, a search Awardon volt az első eset, akkor jöttek ránk először Suge Knight mészárosai – mondta Big Naz.
Ott támadtak Em-re, ahova a testőrök már nem kísérhették el a zenészeket. Észrevettem, hogy három, vörös pólós férfi keríti be őt a folyosón. Az utolsó pillanatban tudtam közbelépni, és kimenekíteni Em-et.
A második eset szintén Miamiban történt, akkor Eminem Snoop Dogg-gal, és a családdal utazott. Big Naz szerint az érkezés után egy embere figyelmeztette, hogy suge Knight ötven fegyverest küld a koncertre, ott végeznek majd Eminemmel, így azonnal pakoltak, a rapperekre golyóálló mellényt húztak, a testőrökre pedig hamisított rendőr kitűzőt adtak, hogy gond nélkül jussanak ki a helyszínről.
Suge Knight rendőri kapcsolata miatt éveken át megúszta az akcióit, ám 2015-ben elfogyott a szerencséje. Gyilksság vádjával állították bíróság elé, miután halálra gázolt egy férfit Kaliforniában. Az óvadék tízmillió dollár, amit nem tudott kifizetni, így a rácsok mögött várja az ítéletet.

Post expires at 6:15de. on péntek november 10th, 2000

hírdetés
hírdetés