Nagy bajban van Fásy. A mulatós király mint ismeretes a 24.hu videósát inzultálta és vette el kamerájukat. Bár úgy tűnt nem lesz nyomozás a főügyészség szerint az őssejt perben elítélt Fásy viselkedése vizsgálandó.

 

Az erről szóló ügyészségi döntést megváltoztatva nyomozást rendelt el a főügyészség Fásy Ádám ellen, aki parlamenti választások előtti napon, április 7-én a Fidesz terézvárosi és erzsébetvárosi jelöltjét támogató mulatós bulin inzultálta a 24.hu újságíróját. Az újságíró azt kérdezte Fásy Ádámtól, hogy miért támogatja Bajkai István kampányát, amire válaszul Fásy Ádám kitépte a kamerát a kezéből, hasba vágta vele, aztán odaadta a lányának, aki megpróbálta megsemmisíteni a felvételt. Ez csak részben sikerült.

Az ügyben a notórius be- és feljelentőként ismert Tényi István fordult az ügyészséghez információs rendszer vagy adat megsértése gyanújával.

Az április 7-i Zeneexpressz nevű buliban egyébként fellépett az Apostol Zenekar, Jolly és Suzy, maga Fásy Ádám és lánya, Fásy Zsüliett is. Bajkai Istvánon ez sem segített, az Orbán Viktor családjának ügyvédjeként ismert Fidesz-alapítót és erzsébetvárosi alpolgármestert a DK-s Oláh Lajos simán legyőzte  a budapesti 5. számú választókörzetben.

 

hírdetés
hírdetés