Végső elkeseredésében többek között Orbán Viktornak és Áder Jánosnak írt levelet Gáspár Győző, akit sikkasztással és költségvetési csalással gyanúsít a Nemzeti Adó- és Vámhivatal. Hónapok óta nyomozás folyik ellene, legutóbb közel 200 millió forintot vittek el a lánya tulajdonában lévő széfből.

 

Győzike megint kever és kavar. A helyzete pedig egyre kilátástalanabb és szánalmas. Most épp az ország vezetőinek írt levelet.

 

Nem mint Győzike, nem mint showman, emberként szólítom meg Önt és kérem a segítségét – így kezdődik Győzike levele, amiben segítséget kér a címzettektől, név szerint: Orbán Viktortól, Áder János köztársasági elnöktől, Trócsányi László igazságügyi minisztertől, Polt Péter legfőbb ügyésztől és a belügyminiszter Pintér Sándortól.

Úgy gondoltuk feleségemmel, Beával, nem keresünk ügyvédet, hogy fogalmazza meg a levelet, hanem mint őszinte családapa és asszony írunk, szívhez szólóan – magyarázta, aki a borítékok tartalmától reméli, hogy jobbra fordul a sorsa.

 

Tiszta lélekkel és szívvel írtam ezt a levelet, mert elég volt, hogy a Gáspár családot a padlóra tették. Húsz éve vagyok a pályán, soha nem kértem segítséget, most viszont elvették a lelkünket, az életünket, az igazságunkat, itt az ideje, hogy felszólaljak! – folytatta levelét Győzike, aki a lapnak elmondta, hogy a NAV nyomozása miatt sorra mondják vissza a fellépéseit is.

A Gáspár család semmitől nem riad vissza, képes akár Strasbourgig, az Emberi Jogok Európai Bíróságáig is elmenni, de az Egyenlő Bánásmód Hatósággal is tervezik a kapcsolatfelvételt.

hírdetés
hírdetés