Befejezték a nyomozást VV Aurelio ügyében. A celeb nagy bajban van éppen ezért rengeteg indtványt terjesztettek elő védőjével és szembesítést is szeretne a sértettel a gyanúsított Aurelio. Sokat vár ettől, bár ha ezt nem vállalja az elrabolt férfi, akkor sokra nem megy vele az RTL egykori üdvöskéje.. 

 

A rendőrség gyanúja szerint az egykori valóságshow-hős és több barátja még tavaly ősszel felfegyverkezve az autójukba kényszerített egy férfit egy vidéki kocsma előtt. Az elrabolt férfi állítólag néhány órával korábban meglopta Aureliót.

Az ügy már több mint egy éve húzódik, nemrég a Kecskeméti Járási és Nyomozó Ügyészség befejezte a nyomozási szakaszt, ám vádat még nem emeltek a gyanúsítottak ellen, akik jelenleg is szabadlábon vannak.

Aurelio és védője több nyomozati cselekmény elrendelését kérte még a hatóságoktól, ami bevett ügyvédi praktika, hogy addig se legyen vádemelés.

Állítólag Aurelio és a sértett közt még nem volt szembesítés, most ezt is szeretné elérni a VV celeb de sok értelme nem lesz, hisz ha ezt a sértett nem vállalja, akkor nem vállalja, nem kötelező. Bár ettől sokat vár a vádlott Aurelio.

Aurelio most sem nyilatkozott az ügyben, ám korábban ügyvédje elárulta, a botrányhőst nagyon megviselik a történtek.

Aureliot ha bűnösnek találják, nem csupán az emberrablásért kiszabható büntetést kell leülnie, hanem egy korábbi kábítószer-birtoklásért kapott büntetését  is. Ennek a bűncselekménynek a maximálisan kiszabható büntetési tétele 15 év, erre jöhet még egy év és két hónap, amelynek végrehajtását  korábban felfüggesztették.

hírdetés
hírdetés