Ezt nem lehetett nem észre venni!  Úgy tűnik megint nagypapa lesz Orbán Viktor, akinek a legnagyobb lánya, Ráhel várandós és ez meg is látszik. A miniszterelnök nagyobbik lánya fitt és kicsattan a boldogságtól.

Sugárzott róla a boldogság, s az is, hogy vélhetően nem is olyan soká világra hozza második gyermekét. Vagyis hamarosan nemhogy két-, de háromunokás nagypapa lesz a kormányfő.

Miközben a parlamenti pulpituson Orbán Viktor miniszterelnöki esküjét mondta, a Blikk fotósa arra lett figyelmes, mennyire domborodik Orbán Ráhelnek, a miniszterelnök legnagyobb lányának a pocakja. A páholyban, ahol az Orbán család ült, Ráhel az első sorban foglalt helyet, az eskütétel ünnepélyes pillanataiban, amikor a T. Ház felállva köszöntötte a régi-új kormányfőt, világosan látszott, hogy hamarosan ismét gyermekáldás köszönt a családra.

Orbán Viktor első unokája, Tiborcz István és Ráhel kislánya, Alíz 2016 júniusában jött világra.

Nagypapának lenni jó – ezt írta annak idején a miniszterelnök a Facebook-oldalára.

Mindemellett köztudott, hogy a miniszterelnök kisebb lánya, Sára is gyermeket vár. Ez idén januárban derült ki, s az akkor a negyedik hónapban járó Orbán-lány hamarosan szintén szülhet. Vagyis szinte bizonyos, hogy néhány hónap alatt két csecsemővel is bővül a miniszterelnök családja.

hírdetés
hírdetés