Rekkenő hőség várta hétfő délután Arnold Schwarzeneggert, aki zakóban elegánsan érkezett meg a magyarországi kaliforniai nyárba. Így még a forróság sem lephette meg a szülinapjára készülő Terminátort.

Hétfő délután megérkezett Magyarországra Arnold Schwarzenegger, aki a Terminátor sorozat hatodik részének forgatási munkálatait végzi majd hazánkban.

A 71 éves mozisztár az elkövetkező napokban Budapesten és Komáromban forgat majd, az új epizódban egyik partnere újra Linda Hamilton lesz, aki az első két részben játszotta Sarah Connort. Schwarzenegger teljes valójában ötödik alkalommal játssza a halálosztót, az első részben még ő volt a gonosz, de a további részekben már pozitív szerepben láthattuk. A negyedik részben, a Megváltásban csak komputer grafika segítségével volt jelen.

Az osztrák születésű, testépítő világbajnokból lett színész, majd kaliforniai kormányzó egyébként ma ünnepli 71. születésnapját. Bár délután érkezett, a stáb őt fogadó tagjai nyilván felköszöntik, ahogy az elkövetkező forgatási napokon is lesz alkalom az ünneplésre.

Schwarzi márciusban komoly szívműtéten esett át, s bár remek formában van, Magyarországon is szigorú orvosi felügyelet alatt lesz. Nem véletlenül, hiszen a sztár még hetven felett is maga végzi a legtöbb filmes mutatványt, amit ennyivel a beavatkozás után csak szakértő ellenőrzése mellett tehet meg.

A Terminátor hatodik részének díszleteit már felállították egy Budapest melletti stúdióban, itt kezdi meg a munkát a napokban a színész, aki előreláthatóan több hétig marad majd.

hírdetés
hírdetés