Fura jelent történt egy mecsetben Abu-Dzabiban. Kamilla hercegnő mezítláb sétált, míg Károly herceg cipőben járkált. Pedig illet volna a királyi család tagjának is zokniban lennie. 

A hercegi pár a vallási tolerancia jegyében utazott most először Omanba, majd onnan Abu-Dzabiba. Ott pedig a Zaved Sheik elnevezésű nagy mecsetben iszlám vallási vezetőkkel, római- és görögkatolikus papokkal találkozott.

Károly herceg szívélyesen beszélgetett később Abdullah Bin Zayed miniszterrel, természetesen néhány viccet is megosztott vele, körbesétálta Kamillával a mecsetet, de egy dologra nem volt hajlandó. Nem vette le a cipőjét. A hercegnő a mecsetbe lépés pillanatától kezdve mezítláb sétált order Toradol végig a márványpadlón, az is jól látszott – a bulvársajtó nagy örömére –, hogy festi a lábkörmeit. Károly, bár fekete zoknit viselt, amit ugye nem kellett volna rejtegetnie, de mégis ragaszkodott a cipőjéhez. A vallási tolerancia jegyében végül ezzel sem jelentett problémát.

Kamilla hercegnő gyönyörű tengerkék kendőt, hosszított szabású  ingblúzt és ugyancsak kék selyemnadrágot viselt, Károly pedig natúr színű öltönyben képviselte a brit királyi házat a Közel-Keleten. Hiába, változnak az idők…

Post expires at 5:33de. on péntek november 10th, 2000

hírdetés
hírdetés