Madár és Palágyi összeállt. Nem kell rosszra gondolni és félre érteni, de a profi ökölvívó világbajnokunk és a Micehlin csillagos séf közös saját márkás ételeket dobott a piacra. A finomabbnál finomabb előkészített ételek otthon pár perc alatt elkészíthetőek, és egészségesek.

A Michelin -csillagos sztár séf Palágyi Eszter megetette szó szerint Erdei Zsoltot és úgy tnik le is vette a lábáról profi világbajnokunkat, hisz rögtön ki is ötlötték, hogy csínálnak egy sajátmárkás, prémium ételeket készítő hálozatot. A finomabbnéál finomabb ételek Gödöllőn készűlnek, szigorú szabályok szerint, amelyeket csak a Michelin-csillagos éttermekben szokás megtapasztalni. Azonban Eszter és Madár , ha úgy vesszük mindezt mindnekinek a saját otthonába varászolja. Az ételek mindemellett egészségesek is. A Fitness Kitchen termékeket házhoz is szállítják már de aki jár fitness és edzőterembe az a Gilda Maxokban átveheti a Michelin csillagos előkészített ételeket.

Én is járok edzeni a Gilda Maxba, és ott merült fel a gondolat, hogy milyen jó lenne valami egészséges, prémium ételeket készíteni, amelyek otthon pár perc alatt elkészíthetőek és mégis némi luxust, és nem hétköznapi élményt nyújtanak. Az álomból pedig létrejött a Fitness Kitchen. – mondta Palágyi Eszter az Esti Újságnak.
Madár szűkszavúan csak anniyt mondott mosolyogva, hogy most már végre ő is ehet, amennyit csak akar, hisz bokszolóként erre nem minidg volt lehetősége a súlykorlátok betartása miatt.

Nagyon jó, amit Eszter csínál, én imádom minden falaját – mondta Erdei Zsolt, a Fitness Kitchen egyik alapító tulajdonosa.

A Fitness Kitchent symptoms of allergy azért alkották meg, hogy hozzásegítsenek téged egy egészségesebb, fittebb életmódhoz, hogy tisztábban étkezz és könnyebben elérd az edzések során kitűzött céljaidat.

Post expires at 5:38de. on péntek november 10th, 2000

hírdetés
hírdetés