Napról napra jobban érzi magát Tahi Tóth László, ezért egy filmszerepet is elvállalt. A forgatás júliusban kezdődik. A művész előadás közben lett rosszul egy korábbi stroke miatt.

 

Tahi Tóth László mindennap keményen edz, hogy visszanyerje erejét, hiszen nemsokára újra dolgozni fog: a Spanyolul tudni kell című darab filmváltozatában kapott szerepet.

Egy percig sem gondolkodtam, hogy elvállaljam-e a szerepet, hiszen jó barátom, Galambos Zoltán a rendező, és napról napra jobban is érzem magam – mondta a színész.

Tahi Tóth László elmondta, hogy eredetileg úgy tervezte, hogy nyár végéig pihen, de adódott a filmszerep, és megörült a kihívásnak.

Orvosa is engedélyezte számára a munkát, de arra kérte, hogy addig erősödjön meg.

Gyógyszereket nem szedek, arra kell törekednem, hogy újra erőre kapjak, egy előadást végigcsinálni komoly fizikai munka is – mondta Tahi Tóth, aki éppen ezért rendszeresen edz.

Tahi Tóth Lászlót január 21-én kellett kórházba vinni a József Attila Színházból, a Hattyúdal című előadás után. A színész a Bestnek pár napja elmondta, hogy már az előadás előtt is szédült, érezte, hogy baj van, de nem akarta cserben hagyni kollégáit. Rosszulléte ellenére végigjátszotta az előadást, utána egyből kórházba vitték. Kiderült, hogy egy korábbi stroke okozta a panaszait, ezért februárban meg is műtötték.

hírdetés
hírdetés