Új kihívás, új élet, kevesebb botrámy. Ez jellemzi most Lindsay Lohan mindennapjait, aki hatéves kora óta van a filmiparban, de megannyi szerep után az emberek mégiscsak celebként néznek rá, akivel mindig történik valami, nem pedig színésznőként, amire ő a kezdetekkor vágyott.

MIndezt saját maga fogalmazta meg a BBC-­nek adott interjújában. Az elvonók, perek, és szexkalandok után egy időre eltűnt, most viszont visszatért, méghozzá a színpadra, egy londoni színházban. A Bajos csajok sztárja élvezi, hogy végre színésznőként kezelik, aki a művészetért van ott, nem pedig hogy fotózkodjanak vele.

Teljesen más itt az élet. Otthon minden a pletykákról és a hírességek magánéletéről szól, arról, hogy kitálalják viselt dolgaikat. Itt Európában az ember a munkájával tűnhet ki, több a politika, a hír, a kultúra, a zene. Élvezem, és úgy érzem, végre a helyemen vagyok – mondta Lohan.
A vörös ciklon annyira szereti a brit fővárost, hogy azt tervezi, végleg oda költözik. Hibát hibára halmozva élt, elszaladt vele a ló a csalóka rivaldafény miatt, de csak magát okolja ezért. Eljött azonban életében az a pont, az élő szereplés adta öröm által, hogy szakítson régi önmagával, és visszatérjen a célhoz, amit kislányként kitűzött magának.

hírdetés
hírdetés