Weisz Viktor énekes felnőtt fejjel élte át szülei válását. A Sztárportré című műsorban kendőzetlen nyíltsággal beszélt erről és mondta el soha életében nem gondolta, hogy ez valaha megtörténhet. Nem is örült a szülök döntésének. 

 

A szülők Viktor felnőtt korában váltak el, mégis mély nyomot hagyott ez benne:

Ez az ő döntésük, de bennünk felnőtt gyerekekben (Viktor testvére 6 évvel idősebb) ez egy nagyon mély seb. Még ha ezt nem is mutathatom kifelé, és nem rázhatom meg őket, hogy csesszétek meg, mi ezt nem akartuk!

Szüleivel szemben nem rejtette véka alá, hogy ez neki mennyire megrázó:

Az első pillanatban leültem Édesanyámmal és Édesapámmal is, és azt mondtam nekik, hogy amiben tudok, segítek. A döntéseteket elfogadom, de nem szeretem.

Gyermekeiért felelős apaként mit tehet a szülői egység felbomlásakor egy ember? Kapott egy olyan „csomagot”, amit egész életében hordozhat, és talán még a saját párkapcsolata jövőjét is determinálja. Viktor szerint tudomásul kell venni, hogy ezt kapta a szüleitől, de minden erővel azon kell dolgozni, hogy az ő kislánya felnőtt korában majd jó „csomagot” tegyen fel a saját polcra.

De vajon jobb belátásra tudja bírni Viktor példája a régóta civakodó házasfeleket? Ez benned dől el, ha érintett vagy az ügyben. A teljes beszélgetés hamarosan elérhető lesz a sztarportre.hu oldalon.

Weisz Viktor a 2012-es The Voice tehetségkutató műsorban tűnt fel, és egészen a döntőig jutott. Gitáros Édesapja bandájában kezdett el zenélni. 2015-ben jelent meg első lemeze „Sosem elég egy nyár” címmel, jelenleg pedig 13 új dalt készít Szabó Leslie barátjával közösen. Boldog házasságban él, 2014-ben született meg Maja nevű kislányuk.

hírdetés
hírdetés