Mac Miller 14 éves korában kezdett el rappelni, befutnia a 2010-es évek elején sikerült, amikor a mixtape-jein olyanok vendégszerepeltek már, mint Earl Sweatshirt vagy Action Bronson. Sorlemezből négyet adott ki, a legutóbbit, a Swimming címűt augusztus elején ebben az évben. 2014-től a Warner Bros. lemezkiadóval volt szerződésben, az albumfelvételek és a produceri munka mellett az MTV2-n saját reality-műsora is volt.

 

Miller korábban is bekerült a hírekbe kábítószerekkel kapcsolatos, vagy rendőrségi ügyei miatt, főleg miután szakított barátnőjével, a popszupersztár Ariana Grandéval.

A hatóságokkal legutóbb májusban gyűlt meg a baja, amikor a terepjárójával a sebességhatár duplájával hajtott, és nekicsapódott egy oszlopnak, majd bejelentés nélkül elhajtott a helyszínről. Később a rendőrök kihallgatták otthonában, akkor már mindent bevallott.

Ariana Grande is nyilatkozott Miller drogproblémáiról, az énekesnő egyértelműen utalt arra, hogy a két éves kapcsolat utáni szétválásuk egyik kiváltó oka volt.

Nem vagyok bébiszitter, sem az anyja, és egy nőtől sem elvárható, hogy ezeket a szerepeket játsza. Éveken át törődtem vele, támogattam, hogy józanodjon, vagy imádkoztam azért, hogy helyrejöjjön – mondta.

Miller 2014-ben a Faces nevű mixtape-en fel is dolgozta ezeket a tapasztalatait, rappelt a kábítószeres élményekről. Az albumon több utalást is tett a fiatalkori halálra.

Miller arról is többször nyilatkozott a sajtóban, hogy mennyire nehezen kezelte a hírnevet, hogy a közvélemény szeme láttára, kamerák előtt kellett felnőtté válnia: Az életem során sokszor éreztem, hogy valaminek meg kellene, hogy feleljek, és úgy éreztem, hogy mutatnom kéne magamról valamilyen képet. Ez nyomasztó.-mondta korábban.

Azt egyelőre mindenki csak találgatja, hogy túl lőtte magát Mac, ami csak valószínűsíthető.

 

hírdetés
hírdetés