Szétzúzta a Tv2 tévés celebje a kölcsön Mercit. A Miss World Hungary győztese Kulcsár Edina a főváros IX. kerületé­ben koccant és rendőr is jött, mert senki nem ismerte el a balesetért a felelősséget.

 

Egy lehúzódó és leálló autó oldalát darálta szét egy Mercivel a szépségkirálynő. A tévés celeb nem ismerte el, hogy hibázott így rendőrsök érkeztek a helyszínre.

Mivel nem tudtuk megoldani a problémát, rendőrt hívtunk, ám számomra érthetetlen módon engem szondáztattak meg – fakadt ki István, aki szerette volna a térfigyelő kamerák felvételeit is segítségül hívni igaza bizonyításra, ám nem járt sikerrel.

Egy rendezvényre tartottam a dédnagymamámmal, amikor a kanyarodósávban, egy tilosban parkoló autónak kicsapódott az ajtaja. Időm sem volt arra, hogy felfogjam, mi történik – emlékezett vissza az incidensre Kulcsár.

A baleset ügyében a rendőrök a helyszínen az összes szükséges intézkedést megtették, azonban ittas vezetés gyanúja egyik fél vonatkozásában sem vetődött fel. A baleset körülményeit a rendőrség szabálysértési eljárás keretében vizsgálja – írta a balesettel kapcsolatos érdeklődésünkre a BRFK sajtóosztálya.

hírdetés
hírdetés