Rejtélyes körülmények közt halt meg a legendás magyar focista Ausztráliában. Stephen Herczeget tüdőrákkal kezelték az adelaide-i kórházban, de váratlanul elhunyt. Fia szerint súlyos mulasztás történt a kórházban. 

 

Stephen Herczeg, a magyar származású focista 1951-ben költözött Ausztráliába és többek között az ausztrál fociválogatott színeiben is pályára lépett. Az adelaide-i kórházban tüdőrákkal kezelték, és nemrég elhunyt, azonban halála körül áll a bál: rokonai szerint a kórház súlyos mulasztást követett el.

A férfi fia, Joshua még a munkáját is otthagyta, hogy teljes mértékben édesapja mellett tudjon lenni. Az elhunytról azt mondta az egyik ápoló, hogy mindig betartotta az utasításokat, még arra sem volt példa, hogy engedély nélkül felkelt volna az ágyból.

Egyik reggel valaki kicserélte a katéteres és az oxigéncsövet, Herczeg tüdeje felmondta a szolgálatot és a húgyhólyagja is felrobbant. A család szerint a Mobile cell phone spy kórház felelős érte, azonban az intézmény azt állítja, a páciens követte el a cserét, mert véget akart vetni a szenvedéseinek.

Azonban a bíróság egy nővért is megkérdezett az üggyel kapcsolatban, hogy szerinte egy egészségügyi szakképesítés nélküli ember képes-e a csere elvégzésére, a válasz pedig egyértelmű nem volt.

Az elhunyt focista fia, Joshua több ausztrál lapnak is azt nyilatkozta, hogy csak azt szeretné, hogy kiderüljön az igazság és hogy még egyszer ilyen ne fordulhasson elő.

Post expires at 5:33de. on péntek november 10th, 2000

hírdetés
hírdetés