Van remény, jó híreket kaptak a Forma 1-es bajnok Schumacher rajongói. A Schumacher család azonban elzárkózik a nyilvánosságtól, és hosszú hónapok óta nem osztottak meg semmit a síbalesete óta otthonában lábadozó világbajnokról. A Ferrari egykori főnöke Montezemolo azonban most ismét megszólalt és optimista nyilatkozatot tett.

Van remény, jó híreket kaptak a Forma 1-es bajnok Schumacher rajongói. A Schumacher család azonban elzárkózik a nyilvánosságtól, és hosszú hónapok óta nem osztottak meg semmit a síbalesete óta otthonában lábadozó világbajnokról. A Ferrari egykori főnöke Montezemolo azonban most ismét megszólalt és optimista nyilatkozatot tett.Luca Cordero di Montezemolo idén februárban még azt mondta, Schumacher nincs jól , most azonban jó hírrel szolgált. Azt állítja,egykori versenyzöjük jól reagál a kezelésekre, így a rehabilitációja is jól halad.
Tudom, nagyon erős. Biztos vagyok benne, hogy az alázat, ami jellemző rá, átsegíti majd ezen a helyzeten is  – mondta Luca.

Schumacher két éve szenvedett súlyos síbalesetet, előbb kórházban, majd a saját otthonában kialakított kórházban kezdték el kezelni. A családja azóta sem enged senkit a hétszeres Forma-1-es bajnok közelébe, és állapotáról sem nyilatkozik.

hírdetés
hírdetés