Sétálva és sörözgetve gyógyul Orbán Józsi. A veterán zenésznél tavaly ősszel diagnosztizáltak tüdő- és agydaganatot, ám a szakszerű kezeléseknek és Orbán élni akarásának köszönhetően mára sokat javult az állapota. 

 

A 100 Folk Celsius zenekar frontembere délutáni sétája alkalmával fogadta lapunkat, és bár a hónapokon át tartó kezelések és a hosszú ágyban fekvés miatt izomzata legyengült, mégis végig mosolygott.

Az orvosok szerint teljesen meggyógyultam, és a daganat is elmúlt, de én azért még nem érzem elég erősnek magam – mondta őszintén Orbán, aki gyengesége ellenére egy pohár hideg sör mellett tette le a voksát a délutáni nyári forróságban.

Nem akarok panaszkodni, mert jól megy a sorom. A szeretteim mellettem vannak, főznek rám mindennap, ráadásul Benkő Balázs barátom is támogat, igazi hajcsárként, és naponta levonszol sétálni, nem engedi, hogy teljesen ellustuljak. Nemigen van étvágyam, de a sertéshúst szívesen eszem, és egy pohár sör is legurul néha – mondta nevetve a legendás zenész, aki gyengesége ellenére is rendszeresen gyógytornázik szakember segítségével, és a szobabiciklin való tekerést sem hanyagolja el.

 

hírdetés
hírdetés