A Hungária zenekar és a Dolly RollI egykori szakisa komoly bajban van. Épp, hogy túl van a kómán és életveszélyén, most megvakult Szaxi Maxi.

Barátai már éppen kezdtek bizakodni Szaxi Maxi felépülésében. A szaxofonos-zongorista egy nyaki vérrög miatt összeesett, és életveszélyes állapotba került június elején. A legendás zenész, aki háromunokás nagypapa létére még aktívan dolgozott, egy luxushajó utasait szórakoztatta esténként.
Az Atlantis, a Hungária, majd a Dolly Roll zenésze még júniusban életmentő operáción esett át, mesterséges kómában tartották, majd lebénult, beszédképtelen lett, a szemével tudott kommunikálni. Állapota aggasztó volt, de aztán kicsit jobban lett. Elkezdte mozgatni a kezét, lábát, és próbálkozott a beszéddel. Most azonban újabb csapás érte.
Sajnos nagyon rossz hírt kaptam. Szaxi lánya értesített, hogy Gyuszi megvakult. Nem tudják, miért, de nyilván az agyát ért oxigénhiány, esetleg más károsodás vagy vérrög miatt. Nem vagyok orvos, de tudom, nem egyszerű a gyógyulás. Segíteni szeretnék Gyuszinak, felhívni a szakorvosok figyelmét, hátha van egy specialista, aki találkozott hasonló esettel, és tud megoldást – mondta Danyi Attila.

hírdetés
hírdetés