Mindent tagad a PSG brazil focistája. Egy brazil nő vádolja azzal a világhírű focistát, hogy Neymar megerőszakolta.

Mindent tagad a PSG brazil focistája. Egy brazil nő vádolja azzal a világhírű focistát, hogy Neymar megerőszakolta.

 

Egy brazil nő nemi erőszakkal vádolja a brazil labdarúgót, Neymart. A nő azt állítja, Instagramon ismerkedtek meg, majd a focista csetváltások után Párizsba hívta, ugyanis Neymar a Paris Saint-Germain labdarúgója jelenleg.

Az utazást a spanyol lapinformációk szerint Neymar egyik barátja intézte, a nőnek egy párizsi hotelben foglaltak szállást. Az ismeretlen nő a rendőrségnek azt mondta, május 15-én találkozott Neymarral a hotelszobában, aki részegnek tűnt, majd agresszívvá vált és megerőszakolta őt.

Kiszivárgott rendőrségi jegyzőkönyvek szerint a történtek után két nappal a nő hazautazott Párizsból, Sao Paulóban tett feljelentést, azért nem Franciaországban, mert megrázták a történtek. A nyomozás részeként lapinformációk szerint a nőt hamarosan orvosok vizsgálják meg.

Az eset után Neymar reagált , hivatalos oldalán és Instagramon is üzent, visszautasítja a vádakat, szerinte semmi sem igaz az elmondottakból. Ügyvédjei megtették a szükséges lépéseket, mondta. Apja és ügynöke úgy nyilatkozott, hogy „ez nehéz pillanat. Ha nem tudjuk gyorsan bemutatni az igazságot, az lavinát indíthat el. Ha meg kell mutatnunk Neymar levelezését a nővel, akkor így fogunk tenni.”

Neymar jelenleg hazájában készül a brazil rendezésű Copa América tornára.

hírdetés
hírdetés