Megdöbbentő hír röppent fel a népszerű NCIS sorozat színésznőjéről. Pauley Perettet, azaz Abbyt zaklatással vádolta meg volt férje. 

A férfi állítása szerint a színésznő kézzel írott halálos fenyegetéseket küldött neki, sőt, még be is mászott hozzá az ablakán keresztül, majd megtámadta egyik barátnőjét.

Perrette ellen hivatalos feljelentést is tett Francis Shivers, akivel a színésznő 2000 és 2006 között házas volt, majd hat év együtt lét után nagy haragban váltak el. A férfi most kártérítést követel, miután azt állítja, a nő mást sem csinált szakításuk óta, mint zaklatta őt.

A megdöbbentő hírek azután érkeztek, hogy Perrette a közösségi oldalán bejelentette, azért hagyta ott az NCIS-t, mert többször is fizikailag bántalmazták ottléte alatt.

Shivers szerint miután szakítottak, Perrette könyörgött neki, hogy fogadja vissza, de amikor ez nem történt meg, megfenyegette. A hivatalos papírok szerint a férfi egy 2017 áprilisi kár miatt perel, de azt nem tudni, hogy a fenyegető üzenetek, avagy a betörés miatt.

hírdetés
hírdetés