Meghalt az E.T. néven ismert mianmari jósnő és jövőbelátó Swe Swe Win, aki Délkelet-Ázsia leggazdagabb és legbefolyásosabb embereit látta el tanácsokkal.

Családtagjai a helyi médiában közölték a rossz hírt, miszerint a süketnéma jósnő 58 éves korában, békésen, alvás közben hunyt el vasárnap kora reggel.

A térség leghíresebb jövőbelátójának – aki sokak szerint hasonlított E.T-re – ügyfelei közé olyan rangos politikusok is tartoztak, mint Than Shwe korábbi burmai kormányfő vagy Thaksin Shinawatra volt thaiföldi miniszterelnök.

A befolyásos politikusok, üzletemberek borsos árat fizettek tanácsaiért: egyes beszámolók szerint 1000 dolláros, átszámítva 250 ezer forintos órabérben dolgozott. Mivel süketnéma volt, ezért gyakran írásban vagy asszisztense segítségével kommunikált.

E.T. életéről 2012-ben egy sorozat is készült, aminek köszönhetően hatalmas ismertségre tett szert. Korábban azt nyilatkozta, hogy fiatalon, szívelégtelenségben fog meghalni, de nem aggódik, mert következő életében egy nagyon szép testben fog újjászületni.

 

hírdetés
hírdetés