Fordulat a kakucsi gyilkosság ügyében. A plátói szerelmét tizenháromszor megszúró K. Bálint azt állítja csak azért ismerte be a gyilkosságot, mert az igazi tettes halállal fenyegette meg őt és a szeretteit.

A kakucsi gyilkosság vádlottját K.Bálint a vád szerint brutális kegyetlenséggel, 13 szúrással kivégezte gyerekkori barátját és plátói szerelmét, M. Vivient. A bizonyítékok egyértelműen arra utalnak, hogy ő a tettes. A gyilkossághoz használt kést a kéményükben, egy furcsa „szentély” mögött talál­ták meg. A nyílás ugyanis több tárggyal és egy fiolákba helyezett, keresztbe tett vörös és fehér rózsaszállal volt takarva. Az eljárás során a fiatal férfi több vallomást is tett, mindegyik teljesen ellentmond egymásnak. Most pedig bejelentette nem ő gyilkolt.

Egy nyomozó aranyosan azt mondta, hogyha beismerő vallomást teszek, elengednek. Ekkor napok óta nem aludtam, hurcoltak összevissza, így nem kellett több, azonnal kitaláltam egy hihető történetet. De nem volt eléggé hiteles, ezért jött még egy, és így folytatódott hat vallomáson keresztül – állította a férfi.

Ezután azt mondta, hogy barátjával, N. Attila Róberttel mentek Vivienért. Mikor odaértek, rájött, hogy barátja hajt a lányra, ezért kölcsön adta neki a kocsiját. Állítása szerint másnap a hírekből értesült Vivien eltűnéséről, ekkor lett gyanús a helyzet. Ő elment megkeresni a lányt, véletlenül bukkant a holttestére. Azt mondta: a hatóságoknak azért nem szólt, mert Róbert megfenyegette, ha kinyitja a száját, barátnője, Mirtill is úgy jár, mint Vivien. Úgy tűnt, nem csak a bírót, hanem a srác védőjét is meglepte Bálint új verziója.

A meggyilkolt Vivien családja nem jött el a tárgyalásra. a vádlott K.Bálint szülei is csak a végén érkeztek meg, ők tanúként szerepelnek az ügyben.

 

hírdetés
hírdetés